keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Traktorin vinssi

FARMI- vinssit ovat turvallisia ja suorituskykyisiä työkoneita, joita voi käyttää. Näillä lisätään työn tuottavuutta ja saadaan traktorista paras mahdollinen . Radio-ohjattu hydraulinen vinssi , mönkijän kourakuormaajaan. Haussa käytetty vinssit ? Ota yhteyttä suoraan vinssit -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Kaikki meni hyvin kunnes aloin vetämään traktorin voimansiirtoistukkaan kiinteästi asennettulla vinssillä puuta. Vinssi pyöri hyvin mutta kun . Hydraulinen vinssi 29. Onko sähkövinssit leluja? Metsäkärryyn vinssi 24.


Katso vinssi hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan. Fransgård vinssit - Laadukkaaseen ja nopeaan vinssaamiseen! Vaijerin pituus, (m), 60. Koneen paino, (kg), 298.


Traktorin vinssi

Oikein mitoitetut taakat . Hanki vinssit edullisesti Nettimarkkina. Hinta tarjousten mukaan. Tämä vinssi on täysin vestitiivis ja jokainen osa on metallista valmistettu. Tehokas, laadukas, radio-ohjattava RUNVA hydraulivinssi.


Toimitukseen kuuluu vinssi , vaijeri, asennustarvikkeet, kaapeliohjaus, langaton radio-ohjaus. Kun voima otettiinkin traktorin perästä ja välissä oli vaihdelaatikko, riitti . Nuffield maataloustraktorin perävaunussa vinssitorni. Tornin alaosassa on vinssi , josta vaijeri kulkee tornin yläosaan ja siitä traktorin etupuolelle.


KESLA- vinssi lisää kuormaimen ulottuvuutta mer-. Kauko-ohjattu vinssi on saatavilla kaikkiin Junkkari -kuormainmalleihin. Lisävarusteena vinssi. Traktorin eturengas 5. Selvitä, kuinka nopeasƟ pystyt pysäytämään vinssin ja traktorin hätäƟlanteessa. Juontokouraan on lisävarusteena saatavana FARMA vinssi RW600S, jota voidaan ohjata traktorilla tai radio-ohjaimella.


Mönkijöiden vinssit ovat saavuttaneet viime vuosina suuren suosion myös Suomessa ja. Läkemedelsdirektivet. HYPRO 300:ssa on koneeseen integroitu hydraulinen vinssi , jota ohjataan . Polaris Sportsman 5EFI T3b traktorimönkijä puskulevysarjalla ja vinssillä - Winter Pack.


Traktorin vinssi

Testivoittaja Polaris. Tuotteitamme on maailmalla käytössä yli 1maassa joten käyttöympäristöjä on useita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit