maanantai 6. heinäkuuta 2015

Pilkemaster classic tekniset tiedot

Pilkemaster EVO -sarjan klapikoneen voit varustella juuri sellaiseksi kuin haluat. Polttomoottori, Teho 14hp (bensiini 95E10), paino kg. Kaikki tämän ohjekirjan kuvaukset, ohjeet ja tekniset tiedot perustuvat. PILKEMASTER EVO on puoliautomaattinen puunpilkontalaite, jolla voidaan katkoa ja . Kuormaimen ulottuvuus 3m. Mobiilialusta Pituus 95m.


Korkeus 30m (kuljetusasennossa). Klapikoneen teknisiä tietoja löydät täältä sekä videoita klapikoneesta täällä. Osa videoista on vanhasta Pilkemaster Classic -mallista.


Rahotus 60kk 122€/kk alv koroton ilman . Onnea uudesta hankinnasta ja kiitos että valitsit Pilkemaster klapikoneen. Jos koneen paino on jokin kriteeri, niin aikamoinen variaatio löytyy: Pilkemaster 5kg, Japa 5kg, Palax 7kg Hakkipilkke 8kg. Laiteen hinta on noin euroa. FUNCTIONAL Täydellinen istuvuus CLASSIC Vahvistuksia ja . Nyt myynnissä Moto Guzzi 7Nevada Classic Nevada Club 19- Hyvinkää.


Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, . Tämänhetkisen tiedon mukaan 5G-verkko tulee toimimaan Suomessa kolmella eri taajuusalueella. Ensimmäisenä laajempaan käyttöön otetaan noin GHz .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit