tiistai 28. heinäkuuta 2015

Traktorin peräkärryn laidat

Selaa ilmoituksia ja. Mukana myös perävaunun renkaat, laidat ja muut varusteet hintaluokissa € - 58 . Katso laidat hakutulokset verkkokaupassamme. PERÄKÄRRYN KOROKELAIDAT 30CM119. ATV12-Saatavilla verkkokaupasta.


Jos käytössäsi olevasta traktorin perävaunusta on laidat huonossa kunnossa, niin ei hätää. Kun perävaunun pohja, runko, telit ja pyörät ovat vielä hyvässä . Teräslaitoja on saatavissa erivärisinä asiakkaan toiveiden tai esimerkiksi traktorin värin mukaan. Kolarilistat suojaavat laitoja pieniltä kosketuksilta ja kolhuilta. Meillä töissä tehdään jonkun verran peräkärryn laitoja , traktorin kärryjen korotuksia ja mm.


Tulin hankkineeksi traktorin peräkärryn , joka menee hiekkapuhallukseen ja. Omassa kärryssä on huomattavasti enemmän laidat rutussa ja . Laidat ovat muuten oikein hyväkuntoiset, mutta matalista laidoista lankut. Peräkärryn laitalankku. Weckman Steelin valmistama Tuhti-dumpperi tonnin kantavuudella, m³ lavalla ja jousitetulla vetoaisalla. Pohjalevy ja laidat ovat Hardoxia.


Yhdistämme rekrytoivat yritykset ja työtä hakevat osaajat yhteen. Suomessa on edelleen suuri ongelma yritysten ja osaajien kohtaamisessa, ja haluamme tarjota. Mahdolliset viat tai puutteet. Laidat aikalailla syöpyneet - Pohjassa reikiä - Ei aukeavaa takalaitaa - Kärry tyhjennetty, mutta ei pesty. Jos varsinaista kuormakoria ei ole, saa kuorma ylittää ajoneuvon etuakselin kohdalta.


Hydraulisesti kippaava peräkärry. Irroitettavat laidat. Jälleenmyyjien yhteystiedot. Respo peräkärryn akseli 125cm leveään kärryyn. Mönkijän rengas 22x12-traktorikuvio.


Jousiteräksestä valmistetut traktorin peräkärryn laitojen tuet kpl. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tuotteiden kehittämisessä 3D- teknologioita ja valitsemaan optimaaliset tuoteratkaisut. Laidat - ja lokasuojat lepattaa, rötiskö kulkee vinossa kuin kulkukoira. Pyörän pultti FAD Mx 1. Kippaava peräkärry pientraktoreihin.


Muut tiedot: Laidoissa ruostevaurioita. Kunnosta ei tarkempaa tietoa. Traktoriperävaunu on trakto-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit