keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Ford 3000 nostolaite

Ford 3000 nostolaite

Elikkä sain traktorin nostolaite vikaisena ja nyt olen putsannu peräkotelon, pumpun ja vaihtanut uudet öljyt ja tiivisteet myös mäntään, samoin . Sitä vipua siinä penkinalla oikealla,kun pinaa . Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Hydrauliikka ja nostolaite : Kiertokanki. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Osaakos joku sanoo miks ei nostolaite meinaa toimia pakkasella?


Ford 3000 nostolaite

Ford -teollisuusmoottorimaahantuoja EVA asentamalla . Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. ZF Ford APL3Axle Gear - Teeth. Jarrut, vaihteet, ulosotto, nostolaitteet ym. Houkuttelevia tarjouksia . Sylinterille otettiin paine samasta linjasta nostolaitteen kanssa, jolloin kaikkia . FORD VOIMAT – maailman pisimmälle kehitetyt traktorit. Uusin päivitys: päivää.


Puimuri myytävänä Dextan nokka mikä vipu. Ja nostolaite on semmoinen kytättävä, sieltä sisältä kun se sokka. Pneumaattiset nostolaitteet. Nostolaitteet ,akselipukit, tunkit.


Ford 3000 nostolaite

Ohjaustehostin Ford 5000. Valve External Service Ford 3040- Traktorien varaosat Eristys jakoventtiilit - Haka Center Oy NOSTOLAITTEEN VIVUSTON LATTA TANKO.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit