tiistai 2. lokakuuta 2018

Pienen kaivurin vuokraus

Palokatko Haatainen Oy vuokraa minikaivurin käyttöösi, kun tarvitset jykevää kalustoa. Mikrokaivuri Wacker Neuson 8pieniin kaivuutöihin, kevyt ja ketterä,. Minikaivurin päivävuokra sisältää käyttötuntia. Näin otat pienet koululaiset huomioon liikenteessä.


Rakennusaloitusten arvo nousee maakunnassa. JCB:n pyöräkuormaajia Stage . Voimme tarvittaessa järjestää myös kuljetuksen kohteeseen. Osa Maanrakennuskoneet. Isompiin, yli tn painaviin kaivinkoneisiin voit tutustua . Pienemmät kaivinkoneet kiinnostavat pitkälti yksityistä vuokraajaa ja niiden. Soita meille ja kerro projektistasi, niin . Kaivinkoneen saat meiltä vuokrattua iloiselta ja osaavalta . Cat Rental Storen monipuolisesta konevalikoimasta saat luotettavan ja laadukkaan Cat-koneen sekä työlaitteet.


Avant pienkuormaajien ja työlaitteiden vuokrahinnat. Vuokraa kaivuri käyttöösi. Murskeet , Kivituhka, Hiekka, Männynkuorikkeet kotiin tuotuna isot ja pienet kuormat. Paketti sisältää kaikki tarvittavat lisävarusteet. Tehokkaat tn kaivinkone pieniin ja isompiinkin töihin.


Pitkällä ja ulottuvalla puomilla. Kaivurissa on asennettuna tehokkaat työvalot, joten hommat onnistuu . Ara kaivuri , Maanrakennuskoneet, Työkoneet ja kalusto, Juuka, Tori. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit vuokrata minikaivurin helposti kauttamme. Tarvittaessa voimme toimittaa kaivurin sinulle jopa . Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.


Tervetuloa kotisivullemme! Olemme satakunnan alueella toimiva pienkoneiden ja perävaunujen vuokraukseen keskittynyt yritys. Suoritamme ammattitaidolla . Voit vuokrata kaivinkoneen joko vuokrakausiksi tai viikoiksi. Kaikilla vuokrakoneillamme on nopeasti . Toimitamme koneet tarvittaessa myös lavettikuljetuksena. Polttoaine ja päivittäiset huollot kuuluvat vuokraajalle ja vuokraaja on vastuussa pitämään . Meiltä saat kaikki mitä rakentamisessa ja remontoinnissa tarvitaan.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit