keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Traktorin osto

Ihan ensimmäiseksi: en ymmärrä traktoreista juuri mitään. Perheellämme on hevosia, joten traktorin pitäisi soveltua heinäpaalien siirtelyyn ym. Käytetyn traktorin koeajolla 21. Lisää tuloksia kohteesta uusi.


Traktorin osto

Alvittoman traktorin osto? Haluaisin ostaa vanhan 70-lukuisen traktorin metsätilalleni yksityiseltä henkilöltä (eli traktorissa ei ole alvia ja myyjällä ei ole Y-tunnusta). Traktorin osto pakkasella 17.


Neliveto traktoria ostamassa 11. Lieksalainen maajussi myy traktorinsa ja haistattaa pitkät EU:lle. Olen mahdollisesti päivittämässä traktoria käytettyyn. EK- traktori lumitöihin? Leasing vai osamaksu 7. Olen hankkimassa traktoria omakotitalon lumitöihin ja pieneen maanmuokkaukseen.


Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Kävi mielessä uuden (tai käytetyn) traktorin hankinta, saako tuon alv:n. AG-Huttu Oy ostaa ja myy käytettyjä traktoreita ja maatalouskoneita.


Ostamme traktoreita nopealla käteiskaupalla. Viesti: Elikkä nyt talvea vasten tuli taas rattorikuume. Selaa käytetyt traktorit ilmoituksia maasta Ruotsi. Voit myös etsiä Mascuksen traktorit ilmoituksia kaikkialta maailmasta.


Traktorin osto

Koneiden välitys ja osto. Lunastamme tarvittaessa mahdollisen loppuvelan. Vuodenvaihteen jälkeen rekisteröitävien traktorien perään ei saa voimaan tulleen. Ostin muutama viikko sitten Ruotsista Valmet 905:n.


Laske kannattavuus tarkkaan sillä tuonti ei ole halpaa hommaa. En usko, että tuon traktorin omistajalla on aikaa tai mielenkiintoa lukea. Mitä täytyy tietää ennen ostoa ? Metsätalouden pääomatulojen verotukseen traktorin käytöstä aiheutuvista.


Halusipa ostaa käytetyn traktorin , myydä käytetyn leikkuupuimurin tai. Olemme kanta-hämeessä toimiva traktori ja puimuri myyntiin erikositunut yritys,. Jo ennen kuin traktorin ostosta kiinnostunut asiakas ottaa meihin yhteyttä.


Tänä päivänä yrityksen . Käteisellä, lunastamme myös loppuvelan. Eurooppalaisia tuulia traktori - ja työkonekaupassa. Tarvitsetko hyvää käytettyä traktoria tai työkonetta . Palveluumme kuuluvat uusien ja käytettyjen koneiden myynti, vuokraus, osto ,. Maatalousalan yrityksille tarjoamme laajan valikoiman traktoreita , puimureita, . Käymme itse ostamassa sekä traktorit että moottoripyörät, eli tarkastamme ja koeajamme ne ennen ostoa. Miten konekauppias menetele ostaessa traktorin yksityshenkilöiltä (ei alv velvollinen). Miten hän saa sen verolliseksi seuraavalle ostajalle?


Maanomistajan ehdoton luottotyöväline on traktori. Meiltä Rinta-Joupin Autoliikkeestä löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan traktorin. Omistan metsää ja aion ostaa traktorin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit