keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Jonsered metsurin takki

Jonsered metsurin takki

Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme. Katso myös lisävarusteet, esim. Kestävä, mukava ja näkyvä pusero HighViz-punaisella kankaalla. Kulutukselle alttiit kohdat vahvistettu Cordura nylon-kankaalla. Tuuletusaukot selässä ja . Huomiovärinen pusero on tehty vaativaan käyttöön.


Hihojen alaosa on vahvistettu erittäin hyvin kulutusta kestävällä Cordura-nailonilla, ja kainaloiden alla on . Jonsered Basic 20A turvahaalari. SC metsurin turvahousut. Metsurin viiltosuojahousut turvalliseen työskentelyyn. Henkilökohtaiset suojavarusteet. Meiltä löydät metsurin varusteet ja tarvikkeet ammattilaisille sekä kuluttajille.


Laaja valikoima sisältää metsurin varusteet sekä tarvikkeet tuotemerkeiltä. Itse kuitenkin kaipaisin anorakki mallista metsurin takkia markkinoille,. No kyllä ne viiltosuojahousut ja kunnon metsurin turvasaappaat pitää ja. JONSERED Light viiltosuoja saapas. Oregon metsurin suojakäsineet (S-XL).


Löydät IKH:lta laajan. TAKKI 2XL METSURIN FL. Asut ja jalkineet Kypärät Hanskat Merkintä ja mittaus Työkalut ja tarvikkeet. Pystyttekö suosittelemaan jotakin merkkiä tai mallia turvahousuiksi? Edustuksessamme maailman johtavat puutarhakonemerkit edullisista perusmalleista monipuolisiin erikoismalleihin.


Koneet luovutamme aina käyttövalmiina ja . Takit , housut ja olkaimet. STIHL METSURI KYPÄRÄSETTI RADIOLLA SIS NISKASUOJA. Mulla samantapainen varustus eli metsurinsaappaat nastoilla, viiltosuojatut housut, viiltosuojaamaton työtakki ( jonsered ), kypärä ja . Moottoripyörissä, mopoissa ja skoottereissa Peugeot, Drac, Conan ja . Lataa kuva (4X 600).


Viiltosuojattu käsivarsista, hartioista ja rintakehän kohdalta. Kaksi vetoketjullista sivutaskua. Vetoketjullinen rintatasku. Hihatasku molemmissa käsissä.


Vuoksen Ruuvi Ja Autotarvike tarjoaa laadukkaat tuotteet edulliseen hintaan niin metsätyöhön kuin autokorjaamoillekin. Kun vaadit parasta ammattitaitoa ja palvelua niin . Miesten mp-takki All Season. Echo Pro metsurin takki.


Husqvarna metsurin takki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit