maanantai 15. lokakuuta 2018

Etukuormaajan kauha

Etukuormaajan kauha

Tämän vuoksi kauha täyttyy paremmin, jolloin materiaalien kiinnitarttuminen . Nettikoneen löydät 5ilmoitusta kohteesta käytetyt kauhat. Meiltä löydät luiskakauhat, ojakauhat, lumikauhat ja muut. Tutustu tarjontaamme jo tänään! Valitse yleiskauha, tasoituskauha tai kevytainekauha. Valikoimassa on erikokoisia kauhoja sekä etukuormaajiin että kuormaajiin, ja ne voidaan toimittaa Trima-, . Kauhan terät - Kippikauha.


Kaikki etukuormaajien kauhamme ovat suomalaisen Lohi Met Oy:n valmistamia laatutuotteita ja ne toimitetaan aina ilmaiseksi perille asti . Maakauha – mallisarjansa suosituin – sopii kaikkiin kuormaustöihin. Lyhyen pohjan ansiosta kauha on erityisen tukeva, ja se sopii hyvin raskaisiin työtehtäviin. Katso kauhat hakutulokset verkkokaupassamme.


Löydät IKH:lta laajan. Valitettavasti tämä tuote on loppu juuri nyt varastostamme. Kevytmateriaalikauhat ovat EURO-sovitteella.


Erittäin hyvä muotoilu, jossa kauhan perä on pyöreä ja . Erinomaisen edullinen uusi kevytmateriaalikauha EURO sovitteella. Tällä kauhalla työ sujuu, materiaali liikkuu mutta ei tartu kauhaan. Etukuormaajan kauhan leveys. Hei Pitäis tiesti jonkinlainen yleiskauha hommata ku tuo etukuormaajallinen kone tuli hankittua.


Lisää tuloksia kohteesta uusi. Mistä kannattaes hakee kauha ja säkkinosturi, mielellään? Mt-tukun pojat lupas kauhalle 1-2kk toimitusajan . OXSA UB-etukauhat, RB-takakauhat sekä CB-kiinteistö- ja pienkuormaajakauhat.


Etukuormaajan kauha

Vähän tässä nettiä selannu ja esim. MP-Lift ilmoittaa tuon levyiselle . Verkko- tai hammasterälle kiinnitys kauhan takaosassa. Todella lujia puskulevyjä etukuormaajaan tai etunostolaitteeseen.


Valtran valikoimista löydät kaikki tarvittavat työlaitteet etukuormaintöihin. Uukuniemen Metallin valmistamat rautaiset kivitalikot, kauhat , takakauhat, . Kuvan kauha myynnissä. Lienee jostain yksitoimisesta traktorin etukuormaajasta. Kovassa kunnossa on vaikka pinta ruostetta onkin. Ainevahvuudet: 5-mm.


Myydään etukuormaajan kauha. Mahdolliset viat tai puutteet. Nouto viikon sisällä tarjouksen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit