maanantai 1. lokakuuta 2018

Diesel generaattori

Diesel generaattori

Vertaa diesel aggregaatteja - kuluttaa vähemmän - yli valikoimassa - katso hinnat - osta. AGGREGAATTI DIESEL 5kW 3-vaihe 400V DURO - Järeä voimavirta aggregaatti sähköstartilla! Kun hinnalla on väliä, tilaa meiltä tehokas diesel aggregaattori. Motonetin laajasta valikoimasta löydät sopivan aggregaatin tai generaattorin. Aggregaatit ja generaattorit.


Diesel generaattori

Varaudu sähkökatkoksiin ja hanki varavirtaa tästä. Lutian kolmivaihe diesel . Niitä voidaan tarvita rakennustyömailla, satamissa, . Generaattoria käytetään paikoissa, joissa ei ole pysyvää sähköverkkoa. Mecc-Alte generaattori Italia. Seinälle asennettava kontaktorikaappi . Helposti pyörillä liikuteltavaan kokonaisuuteen . Polttoaineena käytetään usein diesel -öljyä tai bensiiniä.


Saat sen aina sinne, missä tarvitset. SDMO-aggregaatit ja generaattorit ovat luotettavia ja erittäin helppokäyttöisiä. Kysymykset ja vastaukset. Valmistaja Axogenerators Italia. Moottoriin on lisätty moottoriöljy.


Diesel generaattori

Soveltuu käytettäväksi. Täydellinen malli polttoainetankilla, sähkökäynnistyksellä ja virtaliitännällä 2VAC . Luotettavalla Yanmarin diesel -moottorilla toimiva generaattori on edullisin vaihtoehto kiinteistön sähköistykseen sähkökatkosten aikana. Tarkoittaakohan tuo kaksi vaihdetta sitä että generaattoria voidaan käyttää . Työmaakäyttöön soveltuva 400V diesel generaattori.


Ulkoisen polttoainesäiliön käyttömahdollisuus. Diesel aggregaatti varavirraksi tai jatkuvaan käyttöön. Varastostamme löytyy heti sekä pienet että suurivirtaiset diesel aggregaatit. Tutustu valikoimaan ja tilaa . Varavoimakäytössä dieselgeneraattori käynnistyy joko automaattisesti tai käsin . Jos tarvitset siirrettävän generaattorin tai etsit kiinteää virtalähdettä, meillä on tarpeisiisi sopiva ratkaisu. QAS 5mobile diesel.


Hiljaisempi,​ koteloitu laatuaggrekaatti ​400V, 10hv dieselmoottorilla joka tuottaa vain 72db äänen. Ulostot: 230V - 400V- 12V. Helppokäyttöinen sähköstartti ja hiljainen käyntiääni.


Matalakierroksinen generaattori on hiljainen ja pitkäikäinen. Westerbeke analoginen dieselgeneraattori , Westerbeke digitaalinen dieselgeneraattori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit