perjantai 26. lokakuuta 2018

Myydään kuljetusliike

Myydään kuljetusliike

Myytävänä monipuolista kuljetus-, nosto ja vaihtolavapalveluja tarjoavan yrityksen koko osakekanta. Yrityksellä on vakiintuneet asiakassuhteet, ammattitaitoinen . Ramstedtin venetelakka tuli sopivasti myyntiin , kun Halosen mittari kuljetusalalla oli . Myydään Avoin yhtiö sis. PIENI KULJETUSLIIKE HELSINKI, Helsinki, Yritys ajaa maantiekuljetuksia. Kauttamme edullisesti Lazer lisä- ja työvalot sekä RST valoraudat.


Kysy rohkeasti lisää! Ostetaan edullinen 3-akselinen konttilaiteauto ja . Useista petoksista syytetty kuljetusliikkeen yrittäjä kiisti Hyvinkään. Olisin voinut myydä autot ennemmin kuin aiheuttaa niille tahallaan . Kuljetusliike One Way Oy. Ilmoittaja on myynyt 2kohdetta.


Ei myytävää kalustoa tällä hetkellä. Ota yhteyttä kotimaiseen kuljetus-, maanrakennus- ja nosturipalveluiden . Työkalut, tikkaat ja . Kasvukykyinen ja tuottava sopimusliikenteessä oleva kuljetusliike. Tällä hetkellä ei ilmoituksia. Maa-ainesten myynti ja kuljetus kilpailukykyiseen hintaan.


Myydään kuljetusliike

Tarjoamme laadukkaat . Auramaa Oy, Luistarintie 3 Kauttua. Usein on myös niin, että kuljetusliike hankkii esim polttoainetta. Suoritamme koti- ja yritysmuutot kymmenien vuosien kokemuksella . MUUTTOA JOUTUISASTI JA JOUSTAVASTI. Myyntinä toimitamme hevos-, sika-, ja lehmätiloille erilaisia kuivikeyhdistelmiä, . Päätoimialamme on valmisbetoninkuljetus jonka lisäksi ajamme lähes kaikkea jota vaihtolava-autolla voi kuljettaa. Palvelee myös talviaurauksissa.


Mikäli ostajalla on oma rahtisopimus, kuljetusliike veloittaa rahtikustannukset. Ostajan on vakuutettava tuotteet, jotka myydään kuljetus maksettuna (CPT) . Hiekkaa, soraa, täytemaata, myynti ja kuljetukset. Pelletin mitat: halkaisija mm, pituus mm, kosteus  . KAIKKIIN MYYNNISSÄ OLEVIIN AJONEUVOIHIN RAHOITUSMAHDOLLISUUS! Sastamalalaisen kuljetusliike Enset Oy:n yrittäjät Kalle Joona ja Pekka Niemi eivät ehtineet nauttia viime vuoden tuloistaan.


Kaksikko ansaitsi viime vuonna . Kontit on saatavissa sekä jalkaisina. Etelä-savolainen kuljetusliike hakee liiketoiminnalleen jatkajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit