torstai 11. lokakuuta 2018

Myydään metsäperävaunu

Myydään metsäperävaunut kuormaimella. Hanki metsäperävaunut kuormaimella edullisesti Nettimarkkina. Haussa käytetty metsäperävaunut ? Ota yhteyttä suoraan metsäperävaunut - kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Ilmoituksissa on listattu muun.


Myydään metsäperävaunu

Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Sylinteri hommataan tarvittaessa. Mahdollisuus ostaa myös kyseisen aparaatin valmistuspiirrustukset.


Puomiston kääntömomentti kNm. Sivutukijalat Paino 965kg. Lantmännen Agron valikoimista löytyy metsäajoon hyvin soveltuvat vahvat ja monitoimiset Nokka ja Oniar- metsäperävaunut , metsäkärryt, kaatopäät, . Houkuttelevia tarjouksia . Tuotteilla ei ole takuuta.


Myydään metsäperävaunu

TEMPO - metsäperävaunut on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Metsäperävaunu mekaanisesti vetävällä telillä. Työskennellessä metsässä olevat kivet, kuivatusojat, suo tai paksu lumikaan eivät ole . Hiekkalava tukkikärryn pankojen väliin, Kouvola. Huutokauppa on päättynyt . Tänä päivänä se on johtava merkki Pohjois-Euroopan . Metsäkärry ja kuormain alkaen 4€. Huolto, tekninen tuki, myynti ja vuokrausteemu.


Myyn METSÄPERÄVAUNU PALMS 1SUPERHINTAAN! Kärryn tyyppi 1ja kuormaimen tyyppi 670. Kunnossa oleva kokonaisuus. Farmi Forest -tuotteiden myynti ja huoltopalvelut tullaan hoitamaan.


Palms -puutavarakuormaimia ja metsäperävaunuja myydään nyt tehdyn sopimuksen myötä 23. Katso lisätiedot ja kuvat tästä! Suomen Hankkijan yli . Traktoriin kolmipistenostolaitteisiin kiinnitettävien prosessoreiden markkinoille on paljon tarjontaa maailmalla.


Uusi mönkijän metsäkärry kuormaajalla. Avant perävaunu soveltuu mitä erilaisempien tavaroiden kuljetukseen. Etu- ja takalaita sekä sivulaidat voidaan irrottaa. Kippilavoja metsäperävaunuihin on markkinoilla vähänlaisesti. Eniten näyttää olevan.


Laadukkaat maa- ja metsätalouden koneet Korpelan Koneelta. Palms-puutavarakuormaimia ja - metsäperävaunuja myydään nyt tehdyn. Etelä-Pohjanmaalla Eepee Agri ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit