perjantai 12. lokakuuta 2018

Metsurin jalkineet

Metsurin jalkineet

Ei koske Rahtitoimituksia). Nyt ilmaiset toimitukset! View as Ruudukko Luettelo. Etusivu Tuotteet Kengät Metsurin turvakengät. Metsureille suunnitellut turvakengät ja -saappaat.


Husqvarna viiltosuojalliset kengät. Polttoaineet, Muut, Akkulaturit, Puunhalkaisukoneet, Metsurin vaatteet ja varusteet . GT Timber on viiltosuojattu turvakenkä moottorisahan käyttäjälle. Hyväksytyt, viiltosuojatut saappaat turvalliseen työskentelyyn. Valikoimasta viiltosuojatut metsurin kengät ja viiltosuojatut saappaat. Hyvä kenkä on perusta turvalliseen työhön.


STIHLin turvakenkien kanssa seisot turvallisesti. Kaikki mallit ovat varustettu järeällä pohjakuvioinnilla optimaaliseen. Sain kokeiluun Italialaiset Giascon Uudenlaiset Metsurin turvakengät. Tarkoitus esitellä kenkiä ja niiden.


Kevyitä ja mukavia jalkineita vaativaan metsän- ja viheralueiden hoitotyöhön. Jalkineet kehitetään ja testataan yhteistyössä ammattikäyttäjien kanssa. Kengät on varustettu kosteutta vain ulospäin siirtävällä Goretex-kalvolla, eli ne soveltuvat myös kosteissa olosuhteissa työskentelyyn. Tuotemerkki: Stihl Kampanjat: metsurin puserot, housut ja jalkineet. Hinta 7€ 8€.


Stihl tuotteet meiltä nyt myös verkkokaupasta. Hanki laadukkaat turvavarusteet ja turva-asusteet metsätöihin valikoimastamme. Katso myös lisävarusteet, esim. Työjalkineet, metsurin turvakengät tai saappat verkkokaupastamme!


Stihlin nahkaiset metsurin kengät ja täytyy todeta ettei tule kumisia turvasaappaita ikävä. Näillä on loistava liikkua metsässä ja . Ei ole mikään harvinainen näky, että kokeneenkin metsurin turvakengän kärkeä koristaa moottorisahan teräketjun jälki. Total Shopista löydät viiltosuojatut . Valikoimistamme Sievin ja Jalaksen kotimaiset varsikengät.


Varastossa olevat kengät toimitukseen jopa samana päivänä! GPro-Tason Peltor Metsurin Suojakypärä. Oregon Yokon Metsurin Turvahousut XXL. OREGON YOKON -varrelliset metsätyö-turva jalkineet koko 46.


Metsurin jalkineet

Metsurin suojajalkine, joka soveltuu erityisesti moottorisahan käyttäjille. Kyllästettyä nahkaa oranssein nylon suojauksin. Komposiitti välipohja ja k. STIHL DYNAMIC SNAHKATURVASAAPAS. Erittäin mukavat turvakengät, jotka ovat komposiittisen varvassuojan ansiosta myös kevyet.


Pintamateriaaleina nailonverkko ja korkealaatuinen nahka. Kestävät ja kevyet nahkaturvajalkineet suojaavat tehokkaasti moottorisahaa käytettäessä. Koska se käy niin helposti!


FI:stä metsurin saappaat löydät kaiken tarvittavan yhdestä osoittee. Kaikkein parhaimmat ovat edelleen metsurin turva saappaat. Mielestäni nämä ovat tämän hetken parhaat metsurin kengät.


Viiltosuoja suojaa jalkapöytää, nilkkaa ja säärtä teräketjun viillolta. Laaja valikoima sisältää metsurin varusteet sekä tarvikkeet tuotemerkeiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit