maanantai 22. lokakuuta 2018

Myydään saksilava

Myydään saksilava

Haussa käytetty henkilönostin, nostolava, saksilava , nostolava-auto, henkilönosturi tai muu nostolaite? Hanki saksilavat edullisesti Nettimarkkina. Ota yhteyttä suoraan saksilavat -kohteen myyjään.


Pekkaniska myy käytössään olleita nostolaitteita. Off-road nosturi, Moottoripyörän varaosat ja tarvikkeet, Mototarvikkeet ja varaosat, Seinäjoki,. Valitse etsintäkriteerit.


Voit halutessasi tarkentaa hakua . Käyttövoima diesel viim. Myydään saksilava -henkilönostin. Laite ollut maalaamossa ja sen myötä maalin tahrima. Kohteeseen suositellaan tutustumista näyttöpäivänä . Sky Jack SJIII -akkukäyttöinen saksilava , Conventional sarja.


Myydään saksilava

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä . Yrityksellä on erit, Not . Myytävänä reilusti yli kymmenen vuotta omassa käytössä hyvin palvellut muistaakseni . Nostokonelaitteiden vuokraus ja myynti. Hanki nyt Talhulta erittäin laadukas Omme henkilönostin ottamalla yhteyttä! Klikkaa ja lue lisää! Sisäkäyttöön varustetuissa laitteissa.


Tehokkaat ja monipuoliset saksilavat sisä- ja ulkokäyttöön. Akkukäyttöiset nostimet soveltuvat parhaiten sisäkäyttöön ja polttomoottorikäyttöiset nostimet . Vuokraamme erilaisia henkilönostimia, kuten saksilavoja , pystymastonostimia ja. Konevuokrausta Kehä 1:llä! Paikallinen konevuokraamo. Vuokraa meiltä aina oikeat koneet, tilat, telineet ja sääsuojat sekä työmaapalvelut!


Olemme valtakunnallinen toimija ja paikallisten . Ajettavat akkukäyttöiset saksilava. Dieselkäyttöinen saksilava. Kaikki koneet on huollettu ja katsastettu asianmukaisesti.


Tela-alustainen kuukulkija. Saksilava sähkö, Grove Saksilava sähkö, Upright. Saxi Hinattava saksilava Tallinn, Estonia. Pääasiassa myynnissä on itsekulkevia puomilavoja eli ns ”kuukulkijoita”. Satunnaisesti myymme myös saksilavoja.


Pyrimme pitämään myynnissä jatkuvati myös . IMER 80-sarjan saksilava henkilönostimien työskentelykorkeus on 6. Työlavanpituus 1m jatkeella on 2. MCon työlavanlevennys . Arkisin 8-1 Lauantaisin Sop. MYYDÄÄN ILMASTOINTIALAN YRITYS KONEINEEN - MYYDÄÄN KOKONAISUUTENA! Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä klo 7–19.


Huoltopäivystys palvelee joka päivä ympäri vuorokauden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit