torstai 15. kesäkuuta 2017

Traktorin takakauha

Traktorin takakauha

Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Osta, myy tai vuokraa käytetyt traktorien lisävarusteet edullisesti. Omavalmiste Taka-kauha kipillä. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Nostolaitesovitteisena ne soveltuvat kaikenlaisiin traktoreihin.


Vuosi sitten tehnyt tuollaisen takakauhan traktoriin lumitöitä helpottamaan, nyt sain siitä vähän videota. Masa- takakauha on pihatraktorin monipuolinen . TRAKTORIN takakauha myydään alkaen 2€. Kauha kippaa itsensä kunnolla tyhjäksi. Itse ostin ensikesää varten oxsa rb200:n, tosin vaihdossa meni kippaamaton takakauha , laite ei ole vielä itsellä.


Hyvä peli moneen hommaan . Tukevarakenteinen kauha. AIV-teline AIV-lisähapposäiliöiden . Kuvien mukainen takakauha , mekaaninen laukaisukippi. Tämä on varastoitava tuote. Jos tuote on tilapäisesti loppu, saamme sen Hollannin tehtaaltamme 1-viikossa. Mekaanisesti kippaava.


Traktorin takakauha

Huudot 23kpl suurenna. Tuo peränurkan viistäminen pitäisi toteuttaa omaankin takakauhaan. Traktorin TAKAKAUHA omavalmiste. Oma kauha on mallia 70-luvun maaseppä. Nurkka on astetta ja alle on . Kellfrin kipattava kauha ST18 leveys m. Erittäin monipuolinen traktorin lisävaruste, kulumisenkestävä x mm.


Ostettiin tuommoinen kevytrakenteinen kapistus ruottista oli halvempi kuin . Käytetyt maatalouskoneet Lakkapäältä. Uukuniemen Metallin valmistamat rautaiset kivitalikot, kauhat, takakauhat , trukkihaarukat, paalipiikit ja suursäkkinostimet helpottavat työskentelyä traktorilla. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita.


Kolmipistekiinnityksellä. Sopii traktoreihin MTZ, T-4 T-2 länsimäisiin sekä kiinalaisiin traktoreihin. Takakauha kiinnitettäväksi traktorin perään. Karannut sonni on ammuttu ja sidotaan traktorin takakauhaan.


Aineiston käyttöoikeudet. Mitä merkintä tarkoittaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit