perjantai 21. heinäkuuta 2017

Avant 640 hinta

Avant 640 hinta

Alla näet kaikkien myynnissä olevien käytettyjen kuormaajat maarakennuskoneiden luokitellut ilmoitukset. Voit järjestellä ne valmistusvuoden, hinnan , . Selaa ilmoituksia ja löydä itsellesi sopiva Avant. Koneita onkpl 6joka on hytillinen ja tieliikenne rekisteröity.


Pidempi aikainen vuokraus, kysy tarjousta. Tällä kuormaajalla voit huristella jopa 22 . Päivitetty päivää sitten. Uusin päivitys: noin tuntia. Ehjä Avantti , kohtu tunneilla ! Jossei rehupihdille ole tarvetta . Jollekkin tästä alle mönkkärin hinnalla pienkuormaaja millä onnistuu monet.


Seinäjoki › Ville Vaaranmaa. Muun kaluston ja lisälaitteiden osalta kuljetushinnat sovittava erikseen. Lisälaitteita voi kuljettaa myös itse . Avant 6, Taajamakoneet, Ympäristökoneet. Avant soveltuu trukkitöihin erinomaisesti tarkan ohjauksen ja hyvän ajon hallinnan ansiosta. Seuraavat päivät 150€: päivä, sis alv . Osta käytetyt Avant traktorpool.


Tasoitusritilä 100. Kevyt ja ketterä Avant sopii erityisesti tontin ja pihan rakennustöihin. Veroton hinta , Hinnasta sovitaan erikseen. Koneessa on kauha, jonka leveys. Sai kuulemma tarjotakin, jos hinta ei miellytttänyt.


Hinnat voimassa toistaiseksi Noja Yhtiöt Oy on rakennusalan yritys, joka tarjoaa. Nostimen oma traileri kuuluu hintaan. AVANT 6Polttoaine Pituus Korkeus . Avant -pikakiinnitys ja hydrauliikan sarjapikaliitin.


Avant 640 hinta

Viron suurin tietokanta ajoneuvon. Vuorokausihinta alv (alv ). Hintaan on lisättävä ALV. Pienkuormain Avant 52530. Maarakennusmestari Antti Myllymaa: Teknisiin . Nopeana ja tehokkaa-.


Avantin monien vakiovarusteiden lisäksi on saatavana laaja. Lyömätön hinta - tehosuhde. Hintoihin lisätään toimitusmaksu €. Avant 7-kuormaajassa yhdistyvät loistavalla taval.


Avant 640 hinta

Uusi Fox Avant on linjakas ja tyylikäs sivupulpettivene, joka kantaa kuormansa. Silver Eagle BR 6– Iso hengailtava aluvene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit