torstai 27. heinäkuuta 2017

Zetor miehet

Zetor ja Ursus traktorit. Muut traktorimerkit ja koneet. Kiitokset Konekansan väelle tästä mahdollisuudesta. Foorumin ulkonäkö tulee muuttumaan vielä tutumpaan . Setkan vaihekeppi = HUONO!


Zetor miehet

Koitappas paatuneelle zetor miehelle ehdottaa kotimaista vaihtoehtoa, niin johan pomppas silmille. Tai kivenkovalle valmuttimiehelle zetikaista . Lapissa on liikenteessä . ZETOR A MIEHET SM-OSAKILPAILU. Risto Uutinen Muhos 2. Matti Laurila Raahe 3. Erkki Sauvula Kalajoki. Onnekkaan miehen hyvä kaverikin on ollut onnekas. Hän voitti viime vuonna Viking . Aikanaan jotkut Fergu- miehet tekivät sen moottoripyörätyylillä, jalkaa . Dokumentti Zetka-jengistä.


Se vastaa Harley Davidsonia, tuumaa ohjaaja-käsikirjoittaja . Lumoava miesten korujen kattavasta valikoimasta löydät varmasti miehekkään korun. Ossi Wiitanen, 1 oli ”yön lapsi” ja ”pimeyden vanki”, sillä auringonvalo on hänelle tappavan vaarallista – eräänä kesänä ovelle tuli mies , jolla . Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Iäkäs mies oli maatalousvaltaisen pitäjän palvelukodissa asukkaana.


Zetor miehet

Taitavana peltiseppänä tunnettu mies tunnetaan tienoolla ahkerana kyläläisten. Unkarilainen mies rakensi toimivan traktorin puusta . Löhöilen lasiverannan rottinkituolissa. Paistattelen maaliskuista päivää. Saappaat on riisuttu ja kostuneet villasukat . Mies epäilee, että minitraktoria on käytetty aikoinaan pääasiassa nurmikon.


Rohkeana naisena hän suostui ja ajoi kuin miehet konsanaan. Monella rahapelivoitosta . Pienen jännitysmomentin matkavalmisteluihin . Ohjaamo vissiin sisältä ku vanha rystaali, ku ei ollut kuvissa noissa viteoissa. Allan Haakertin linkeissä pelarusta oli vallan monelta . Tämä annos vei puheliaan miehen sanattomaksi. Vielä kun vieressä, kahdessa lasissa oli kotimaista marjaviiniä.


Zetor miehet

Puolukka ja mustaherukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit