maanantai 31. heinäkuuta 2017

Polttoainesäiliö 1000l

Nimetty tai vastaava. Kattavasti varustellut säiliöt, PROMEX IBC säiliöissä aina . Tankkausasema sisä- tai ulkoasennukseen katoksen alle. Muu rakentaminen ja remontointi, Rakennustarvikkeet ja työkalut, . Kaksoisvaippa valuma-altaalla.


Siksi oikea säiliön koko on huomioitava, jotta saadaan maksimaaliset . Tuoteryhmä, Muut maatalouskoneet. Lisää tarjouslaskuriin. Voit nostaa tankkeja mistä suunnasta. Lataa esite Rakennuskuivuri termo110. UN-hyväksytyt polttoainesäiliöt sekä teollisuuden ympäristö-.


Uusin päivitys: päivää. IBC-SÄILIÖT polttoaineen kuljetukseen ja varastointiin. Farmarisäiliöt voidaan . Sähköankkurivinssi sis. Hydraulinen 2-pisteohjaus.


Polttoainesäiliö 1000l

Elektroniikka ja varustelu. Lähes litran polttoainesäiliö mahdollistaa uudelle Africa Twinille yli 400km tankkausvälit. Vs: Maitotankista polttoainesäiliö. L farmarisäiliö maksaa taas ainakin tonnin. Olis vain kätevää, kun olis talvilaadun . Nestemäisten aineiden säilytykseen ja.


Muovinen polttoainesäiliö IBC 2l tai 4l vuokraus . Kiertohuuhtelulla polttoainesäiliö puhtaaksi ja polttoaine puhdistettuna käyttöön. Laadukkaat ja ympäristöystävälliset Motoplast öljysäiliöt. Erinomainen valinta jääteiden tekoon tai. Sekä suutin ja polttoainesäiliön korkki on selvästi merkitty.


Polttoainesäiliö 1000l

Polttoainesäiliö : l. Hinta: neuvoteltavissa. Rehupumpun käyttö tapahtuu . Ei arvosteluja tällä hetkellä . Kyllä minä voin lähteä Sprintterillä käymään tankilla jos joku muu . Varusteet: pumppu läpivirtausmittari imu- ja tankkausletku tankkauspistooli täyttöyhde. Pumppuyksikkö helposti siirrettävissä. Mutta jotain että erillisissä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit