perjantai 14. heinäkuuta 2017

Vuokraa traktori

Vuokrataan traktoreita. Traktoreiden hinnat jatkavat nousuaan ja nyt kannattaa ottaa laskukone käteen! Monet Keski-Euroopan suuret maatilat ovat jo pitkään vuokranneet traktoreita. Meiltä voit nyt myös vuokrata traktorin tai minikaivinkoneen. Kysy myös muita koneita, kuten maantiivistäjä, laikkaleikkuri ja ruohonleikkuri.


Vuokraa traktori

Yhtiön toimitusjohtaja Jyrki Lepistö kertoo, että palvelu käynnistetään kevään aikana . Hankkija aikoo avata traktorien vuokrauspalvelun. Onko joko vuokrannut traktoria vaikka rehusesonniksi tai johonki muuhun tarkotukseen? Takaisin, pv vuokra , Seur.


Alv , Alv , Alv 24. Hanki traktorit edullisesti Nettimarkkina. Solis traktori vuokraus.


Hinnat sis traktorin vuokrauksen, ei kuljetuksia . Palveluumme kuuluu uusien ja käytettyjen työkoneiden myynti, vuokraus , osto. Maatalousalan yrityksille tarjoamme laajan valikoiman traktoreita , puimureita, . Niftylift 120TDE Hinattava Puominostin. Hakuasi vastaavaa ilmoitusta ei löytynyt.


Valitse kategoria, AGT . Juontokoura Nokka, tarvittaessa. Traktorit Puimurit Maatalouskoneet Varaosat Palvelut. Nykyään traktoria ostettaessa otetaan traktorin mekaanisten ominaisuuksien ja etujen. VUOKRALLEOTTAJAN NIMI.


Vuokraa traktori

AGCO Finance ostaa laitteen jälleenmyyjältä ja ” vuokraa ” sen sinulle, . Säästä kuluja ja varastotiloja! Coptermanin vuokratraktorit, Fendt 5ja Case 84 monipuolisine . On kuljetustarpeesi pieni tai iso, löydät valikoimastamme käyttöösi vuokra -auton aina pienestä pakettiautosta raskaaseen kuljetuskalustoon sekä linja-autoihin . Kallioinen Oy vuokraa ammattimaiset koneet rakennusprojektiisi Ulvilassa! Meiltä saat saksinostimet ja traktorit projektiasi varten. Yamaha Grizzly 7-(Ttraktori ). Konevuokraamo Oulussa ja Helsingissä, toimitamme vuokrakoneita koko Suomeen. Monipuolinen ja palveleva konevuokraamo, jossa kalusto ja palvelu on . Kauttamme voit myös vuokrata tehokkaat ammattityökoneet esimerkiksi klapintekoon ja piikkaukseen.


TALVI: vuokraus_talvi. Maatilan koneita ja kalustoa voi hankkia myös osamaksulla ja vuokrata. Kun tarvitset kevyttä kalustoa piha- ja puutarhatöihin, vuokraa helppokäyttöinen minikaivuri tai muita pihatyökoneita! TRAKTORI CASE IH MX 100c.


Vesijettien vuokraus 1h 100€ 8h 250€. Edellytämme vesijetin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit