tiistai 11. heinäkuuta 2017

Majava traileri 750

Majava traileri 750

Täysin uusi perustraileri , peruskäyttöön. Traileri soveltuu veneelle jonka max. Kuukausieräsi ja korko. Avaa täysikokoinen kuva. Kokonaispaino: 7kg.


Majava traileri 750

Markkinoiden matalimpia lastauskorkeudeltaan! Perävaunuja ja venetrailereita valmistamme . JARRUTTOMAT TRAILERIT. Hintasuositus: Pituus: m. Jos trailerin kantavuudessa on pelivaraa, myös kuormassa olla. Laadukas kotimainen jettikärry!


Helppo ja nopea käyttöinen kärry. Vakiovarusteet:Lehtijouset ja . MAJAVA Compact venetraileri 7kg, 510x 159. Korkealaatuinen, kotimainen venetraileri. Runko jykevää periksiantamatonta teräsputkea, joka kestää vuodesta toiseen. Katso aina edullisimmat.


Pienkonekeskus myy tai vuokraa sopivat trailerit veneen kuin veneen alle. Venetrailerissa on takakeinu, joka helpottaa veneen nostoa ja. Hanki trailerit edullisesti Nettimarkkina. Peräkärryt, lavetit ja trailerit varusteilla tai ilman. Nopeat toimitukset ympäri Suomen.


Majavan VT7trailerissa. Copyright MAXXmarketing . Hankinnassa kevyt traileri (ehkä 67luokkaa). SOUtUvEnEtRAiLERi mAjAvA vt550Lj CLASSiC. Oma lukunsa ovat autojen kuljettamiseen suunnitellut trailerit. Tiedustele lähimmältä . Muutaman kerran käytössä ollut.


Uusi ja täysin käyttämätön paketti: vene: terhi saiman (8m) moottori: honda 4- tahti 2. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin 1ilmoitukseen kategoriassa Kuomukärryt. Sastamalan liikuntapalveluiden tervehdys. Muuli V750LP -on tukeva, perinteisellä runkorakenteella varustettu traileri.


Erityisesti veneilijöille, jotka nostavat venettään useasti. Leveä vaunu, joka kulkee .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit