keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Konesilta

Konesilta

Konesilta Oy on uusien ja käytettyjen maanrakennusalan koneiden myyjä. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Liikevaihto nousi 2prosenttia.


Konesilta

Tilikauden tulos oli miljoonaa euroa . Uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Autokeskuksentie 1 . Yritys toimii Maanrakennus -toimialalla. Kisa oli kova, mutta kärkikolmikko . Koneiden ja laitteiden agentuuritoiminta. Katso ja hae töitä nyt!


Kiinteistönhoitokoneet ja -laitteet, Maankaivu-, - rakennus- ja -muokkauskoneet, Viheralueiden rakennus- ja hoitokoneet k . Konesilta -kärrynakselistot, mallit KKA (vahvistettu) ja KKA 16. Uudessa mallissa on ohjaamo, joka on tuttu viiden tonnin kokoluokan koneista. Tampere Area, Finland. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!


Marketing and Advertising. Tämän Pin-lisäyksen löysi RetroRomu. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. PIKAKIINNIKE STraktorikaivuriin. Sarja, Nro, Nimi, Lähtöaika, Emit.


MMYL, 11 Tero Kääriä, 11:00:0 115. Kärsämäki, Ville Kyllönen: ville. Leppoisaa heinäkuuta! Kesälomat pyörii ja huisketta riittää mutta kauppaa tehdään tosissaan!


Konesilta

JHM-Service OY:lle luovutettiin 2kpl uusia pyöräalustaisia Volvo . Börje Fågelklo, Syketec - Juha . Muita paikat lähistöllä. Etenkin koululaisten ehdotuksissa nousi vahvasti esille, lapsillekin Konepäivien järjestäjänä tutuksi tullut, yrittäjä Ville Kyllönen Konesilta. Please mention MASCUS when you contact the seller.


Vermeld Mascus wanneer u contact opneemt met de verkoper. W (hp), Production country: Japan - Mascus Ireland. Molimo vas da spomenete MASCUS kada kontaktirate prodavatelja.


Noem Mascus wanneer u contact opneemt met de verkoper. AKTÍVNYCH ROKOV NA MASCUS. Sledovať tohto predajcu. Hitachi ZX85US-UUSI, PROBOPYÖRITTÄJÄ - Certificado CE: Sí, Peso bruto: 8. Ancho de carril: 4mm, Garantía: ON - Mascus España.


Kubota K 008-- Minigravemaskiner - Gravemaskiner - Entreprenør - Mascus Denmark.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit