perjantai 21. heinäkuuta 2017

Stihl ms 180 teräketju

Teräketjun sivukiristys nopeaan ja turvalliseen ketjun kiristämiseen. SOPII MM SEURAAVIIN STIHL MOOTTORISAHA MALLEIHIN. MS1, MS21 MS23 MS 2MS 201T. Hyvin varusteltu perusmalli pihapuiden kaatoon ja muihin kodin sahaustarpeisiin.


Erittäin kompakti ja pippurinen yleissaha joka on varustettu taloudellisella 2-MIX moottorilla! Sopii hyvin polttopuiden sahaukseen ja . Astetta isompi ja tehokkaampi mökki ja rakennussaha. Lähes kaikki STIHL moottorisahat ( MS 1poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Huomaa määräalennus säästä ja osta kerralla . Oregon laippa mm.


Saatavuus: Verkkokauppa. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. X-REF, Tuotenumero, Kuvaus, Laipan pituus, Ketjujako. Jako on kokomääritys, joka tarkoittaa ketjun . Ketjussa on hyvä leikkuuteho ja takapotkuvaimennus.


Stihl ms 180 teräketju

ErgoStart kevytkäynnistys sekä teräketjun pikakiristys. Kätevä, kevyt, tehokas - kaikki mitä hyvässä yleissahassa pitää olla - kaikki samassa paketissa. Stihl 44Vl Teräketju.


Varustettu STIHL teräketjun pikakiristyksellä ja QuickStop Super ketjujarrulla. Kompakti saha kotipihan yleistöihin. Taloudellinen käyttää, kiitos STIHL 2-MIX moottorin.


Noissa pikkuritsoissa – se taisi olla 1– malli , jonka hintakin on parisen. Siemen ja Kone on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo vuotta. Myymälässämme on esillä laaja valikoima STIHL -laitteita. Moottorisaha Sthil MS 1C-BE. Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline yhtä lailla ammattikäytössä kuin kotipihalla ja mökillä.


MSE 160C BQ, MSE 180C BQ, MSE 200C BQ,. Belgialaisen Eurogardenin laadukas polttoaine ja öljykorkki. Laaja valikoima polkupyöriä varastossamme! Kannattaa tulla katsomaan! Myös muutamia Helkama sähköpyöriä tullut varastoon.


W-tai vanhaa peräöljyä. Säiliön tilavuus l, 25. Hyvä peli tuntuu olevan, starttaa tokalla . Kun ketju pujotettiin takaisin laipan päälle, aloitetaan kärjestä.


Jos nyt siis tuollaisten vapaana pyörivien teräketjujen kohdalla ylipäätään edes on kovin. Halvimmat tarjoukset. Myynnissä vähän käytetty stihl ms 1moottorisaha. Saha on melkein kuin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit