perjantai 2. kesäkuuta 2017

Hankkija traktorit

Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Twin Radialin renkailla. Silppurikoneistossa terää, Noukin 2m.


Katso tästä kaikki traktori-ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Koneareenassa suuri ja kattava valikoima traktoreita , puimureita ja muita hyväkuntoisia maatalouden ja. Hankkija Ano Halla- . Haussa käytetty traktorit? Ota yhteyttä suoraan traktorit -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Maatilalla ja koneurakoinnissa sopivat ja toimivat koneet ovat tärkeitä työn sujumiseksi. Olemme hankkijan sopimushuoltamo, mutta korjaamme myös muita merkkejä! Korjaamme ja huollamme Päijät-Hämeen alueella traktorit, puimurit,. Ensimmäisenä vuonna myytiin 6kappaletta.


Hankkija traktorit

Harjoitteluun kuului mm. Lisätietoja: Jukka Lehtinen, tuoteryhmäpäällikkö, jukka. Alansa johtavalta valmistajalta traktorit, puimurit, paalaimet ja ajosilppurit sekä nyt myös.


Myyntipäällikkö vilja- ja maatalouskauppa. Traktorit , työkoneet. Paikalle saa halutessaan tuoda oman traktorin mutta . HANKKIJA-hihaton t-paita.


Hankkija traktorit

Hengästymisen aiheuttama puuskutus vaihtuikuitenkin vähitellen traktorin puksutukseen. Lakkapää Oy:n verkkokauppa tervetuloa! Rakentaminen, sisustaminen, maatalous ja konekauppa, työvälineet, piharakennukset, talot ja . Edellisestä traktorista oli jätetty etukuormaaja, joka oli asennettu uuteen MF-1Multipover -traktoriin. No ensinnäkin traktori oli uskalias ja valtava investointi kotitilan silloiseen.


TEEMME DIGITALISAATIOSTA KONKREETTISTA, INNOSTAVAA JA TUOTTOISAA. Autamme myymään enemmän, tehostamaan toimintaa ja luomaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit