keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Sea doo hinnasto

Sea doo hinnasto

Sea - Doo Spark 2up 60hp. Tehokkaimmat sarjavalmisteiset jetit markkinoilla! Rotaxin voima jyllää! Suljettu jäähdytysjärjestelmä, ainutlaatuinen D-Sea-Bel . PEITTO SEA - DOO GTI, 290. EUR, Tilapäisesti loppu.


Sea doo hinnasto

Motojetillä on kymmenien vuosien kokemus jettien myynnistä ja huoltamisesta. Mopojen ja mönkijöiden myynti ja huolto tuli mukaan yrityksen liiketoimintaan . Ski - Doo on maailman myydyin moottorikelkkamerkki. Mallistosta löytyy vaihtoehto reitille, umpiseen ja hyötykäyttöön.


Kelkat on varustettu . Jetteily on pikkuhiljaa muuttumassa hovikelpoiseksi veneilyn muodoksi. Harrastus vaatii kuskilta osaamista, sillä laitteiden kiihtyvyys on huikea . Kalustosta löytyy kpl eri teholuokin varusteltuja uusia Seadoo jettejä. Spark:in osat Tässä kategoriassa ei ole tuotteita. YUASA akut lähetetään ilman akkuhappoa.


Sea doo hinnasto

Tutustu heti uusiin malleihin ja raikkaisiin väreihin. Muista myös hyödyntää kevättilaajan etu. Safaritalolta vuokralle tuoteet ympäri vuoden! Polttoainekustannukset lisätään.


Hinnasto tunti € tuntia 100 . Flyboard lennätykset. Lataa Can-Am -mönkijöiden suositushinnasto. Koululaisille ja urheiluseuroille tarjoushinnat ! Edullisin ensin Kallein ensin Nimen mukaan nousevasti Nimen mukaan. Päivä 9: - 17:= 170€.


Lautta sijaitsee Hietasaaressa. Meiltä edullisimmat vesijetit tunniksi tai pidemmäksi ajaksi. ROTAX moottorityypit 1MAX, 1MAX Evo, 1Junior MAX,. SeaDoo GTI 1ja SeaDoo Spark 90hv ibr jettejä. Vuokraamme uusia tehokkaita vm.


Tuntihinnat sisältävät polttoaineen. Vesijetti Seadoo Spark Trixx 90hv.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit