tiistai 13. kesäkuuta 2017

Myydään zetor

Myydään zetor

Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Zetor. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Tutustu ja löydä omasi! Traktoripörssi, Traktorit, Zetor. Zetor traktorin keulapellit, Muu keräily, Keräily, Varkaus, Tori.


Myydään zetor

Uusin päivitys: noin tuntia. AGCO Suomi Oy Loimaa Jukka Uusitalo. Zetor -traktorit löydät alla olevasta luettelosta. Myytävät kohteet on järjestetty myynti -ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Jos haluat järjestää Zetor - merkkiset . Houkuttelevia tarjouksia . EEST Lisää suosikkeihin.


Ota yhteyttä suoraan myyjään: Scanmont Oy. Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Agriaffaires: Käytettyjen maatalouskoneiden osto ja myynti.


Myydään zetor

Uutta on mm valot ja takarenkaatkin, joilla ajettu alle 30km. Kaikki suunnilleen toimii. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 750. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Eikä ostajalla ole vaihto eikä palautus oikeutta.


Zetka joutais uuteen kotiin. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Zetor 25:ksi nimetyssä traktorissa oli 2-sylinterinen vesijäähdytteinen. Myydään zetor a alkaen €. Aihe: MYYDÄÄN ZETOR 25A Lähettäjä: Z A Tiistaina 08. Viesti: hyväkuntoinen.


RE: MYYDÄÄN ZETOR 25A Lähettäjä: missä. Akku laatikon kansi 15. Konekorjaamo Marjakangas. IV - KM, opony w dobrym stanie, wspomaganie, tylny zaczep . Huhut kertoo että Zetorin hinta olis hieman nousussa,kipuaa.


Nyt suomessa myydään Zetor Proxima, Proxima plussaa ja Forterraa sekä . Pohjoismaiden myynti , varaosat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit