keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Valmet 361 syöttöpumppu

Valmet 361 syöttöpumppu

Omat haivenet eivät riitä, arvon traktorin harrastajat mikä olisi teitä vinkki. Ei suostu siirtämään ainetta . HAMMASPYÖRÄ 1-RATAS 49Z VALMET 361. Valmetin syöttöpumpun irroitus 26. TIIVISTESARJA VALMET 3-5ILMAN KA TIIVISTEITÄ.


Mikähän on vikana, kun boschin syöttöpumppu lorottaa moottorin käydessä polttoainetta kupariputkea(ylivuoto?) pitkin maahan. Ohjekirjani on Simmsin pumpulle eikä samoilta korkeuksilta . Senvuoksi on traktorin käyttäjän alusta alkaen totuttauduttavu sāūtinöllisesti noudatta-. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen.


Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Hallinta- ja valvontalaitteet. Teknillisiä yleistieoja. Määräaikaishuolto joka käyttötunnin jälkeen joka 1käyttötunnin . Jos rivipumpulla oleva diesel ryntää niin silloin on syöttöpumppu remonttia tarjolla.


Syöttöpumpun öljynvaihto Ford Apyöräkoneeseen. Vaihtopumppua varten olisi nyt pantti olemassa (kiitos, V3:sovittu: ), mutta pitää koettaa vaihtaa kampetta rahaksi, ennen kuin on varaa . Ota yhteyttäLIIKEKruunupyy › J Björklunds Maskinservice . Ulkonäkö oli laitettu uusiksi ja kulmikkuudessa se oli itse asiassa aikaansa edellä. Varastotilanne: Tuote loppunut väliaikaisesti (lisää tilattu). Veikkaan aika varmalta pohjalta että jos se syöttöpumppu pannaan . Osta tai ehdota hintaa. Siinähän välipyörässä on merkit K niinku kampiakselin ratas, T niinku syöttöpumpun ratas ja P nokka-akseli.


Museotraktorit alle hevosvoimaa 1. Sylinterikansi kunnostettu, uusi vesipumppu, kytkin uusi, syöttöpumppu. Hakusessa valmet 6ehjä moottori tai korjauskelpoinen aihio, myös. Ford 6cyl Simms syöttöpumppu d-moottoriin.


Valmet 361 syöttöpumppu

Edullinen vähäiseen käyttöön ja ostan myös renkaat 361seen vanteineen. Ei vaikutusta käynnistykseen. Vaijeri menee syöttöpumpun alle ( jakajasyöttöpumppumalli). Joku kuula heiluu vivun sisällä ja tiputtaa naftaa.


MF 35x kuormaaja HEH 35x mäntäsarjan vaihto syöttöpumppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit