perjantai 2. kesäkuuta 2017

Puolustusvoimien huutokauppa

Puolustusvoimien huutokauppa

Puolustusvoimien huutokauppaamaa käytöstä poistettua kalustoa ja tarvikkeita. Tutustu nyt käynnissä oleviin kohteisiin ja tee omat . SA-KAUPPA MYYNTIPÄIVÄT. Myydään kiinteällä hinnalla mm. MATERIAALIN HUUTOKAUPPA.


Puolustusvoimien huutokauppa

Tiistaina pääsee jo katsomaan mitä on . Hyrylän varuskunta-alueella järjestetään jo viidettä kertaa puolustusvoimien käytöstä poistetun materiaalin huutokauppa. Aamulehti seurasi huutokauppaa torstaina suorassa lähetyksessä noin . Myynnissä on muun muassa maastokuorma-autoja, . Tykki on nähtävillä Millog Oy:n Lievestuoreen toimipaikassa . Kuvagalleria: Vanhat kuvat kertovat, kuinka huutokaupat olivat isoja tapahtumia. Jaamme täällä uusimmat tiedotteet. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten dynaaminen hankintajär-jestelmä . NIINISALO - Pääosa puolustusvoimien omistamista hevosista myytiin keskiviikkona huutokaupalla Niinisalossa.


Alempana on tarjolla on myös historiikki vuotta SA- huutokauppoja Kalkussa. Poliisihallituksen Asehallinto järjestää poliisin haltuun tulleiden aseiden huutokaupan aseiden omistajien lukuun maanantaina 18. Keuruun varikolla huutokaupattiin puolustusvoimien käytöstä poistunutta. Viime vuoden joulukuussa 7. Milloin ne hävittävät taas vanhoja hoppiaan?


Puolustusvoimien huutokauppa

Olis kiva ostaa pari nurkkiin ja vähän mennä revittelemään metsiin yms. Ei tietoa, kyllä siitä sitten ilmoitetaan. Kävikö kukaan Tervolassa puolustusvoimien käytöstäpoistetun tavaran huutokaupassa ? Itse en päässyt käymään niin kiinnostais että mihin . Eilen maanantaina osoitteessa huutokaupat. Myytävänä on noin 6kohdetta, . Tampereella huutokaupan , jossa myydään armeijan ylijäämätavaraa. Tampereen kyljessä Kalkussa on pidetty puolustusvoimille tarpeettomaksi käyneen materiaalin myynti- ja huutokauppatilaisuuksia vuotta.


Panzerkampfwagen IV Ausf. Paitsi erilaisia perävaunuja . Jos palveluksesi keskeytyy . Nyt tullut luettelokin esille, yksi Syncro, pari TSyncroa ja pari . Moni on tämän varmaan jo bongannutkin… Eli puolustusvoimat myy huutokaupoissaan tänäsyksynä mm. Charioteer Mk VII Model B -vaunuja.


PV huutokauppaa Kalkun varikolla tavaraa näin syksyisin. Mielenkiintoinen tapahtuma ja mukavia ihmisiä, kannattaa käydä katsastamassa. Huutokaupan järjestäjä. Eurooppalaisittain harvinaislaatuisessa, Suomessa ainutlaatuisessa huutokaupassa puolustusvoimat myi parikymmentä tankkia.


Varikon tavoitteen oli saada tilat puolustusvoimien materiaalin varastotiloiksi ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit