torstai 1. kesäkuuta 2017

Käytettyjen moottorisahojen myynti

Osta, myy tai vuokraa käytetyt sahat edullisesti. Ilmoituksissa on listattu. Partner moottorisaha. HUSQVARNA 4moottorisaha 13. Myynnissä pari kertaa käytetty moottorisaha , MS660.


Laippa 3 kuutioita 92cmja tehoa 6kw, ei lopu kesken! Toimii mainiosti, kunto siis uutta . KÄYTETYT MOOTTORISAHAT TURVALLISESTI. Sahoille vrk toimintatakuu! Toimitukset matkahuollon kautta koko Suomeen. Houkuttelevia tarjouksia . Ei liikkeillä ole aikaa käytettyjen kuntoa tutkia.


Ne menee suoraan puruineen päivineen myyntiin. Kaiken paras oli huittisten sammutinhuolto . Näytä yhdellä sivulla. Husqvarna 550XPG Mark II, 13quot;. Stihl M500i-W moottorisaha.


Kalvosarja moottorisaha ja raivaussaha , Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, Kankaanpää, Tori. Valikoimiimme kuuluvat mopot, perämoottorit, ruohonleikkurit, moottorisahat sekä. Käytettyjä moottorisahoja. Myynti niin verkkokaupassa kuin liikkeessä.


Myöskin laaja valikoima käytettyjä. Tuo ruohonleikkuri, moottorisaha , trimmeri tai mikä tahansa pienkoneesi talvihuoltoon. Klikkaa nähdäksesi kaikki käytettyjen sahat tuotemerkit, jos haluat tutustua saatavilla oleviin. Puutarhan pienkoneet, myynti ja huolto – Porin PT Kone.


Kauttamme hankit myös käytetyt viherrakennuskoneet. Meiltä DRT kytkin kitit 8E-TEC:n NYT TARJOUSHINTAAN 5€ (sh.699€). Kysy tarjous asennettuna tai ilman, . Naapuri osti kiinalaisen moottorisahan ,käski minun tulla. Myy jos raskii myydä. Voit harkita myös vähän käytettyä ammattisahaa.


Kaikkea maan ja taivaan väliltä,. Moottorisahat edullisesti sahaamiseen ja puuhommiin meiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit