tiistai 13. kesäkuuta 2017

Koneareena traktorit

New Holland TD 5040--2012. Trima 240p etukuormain, paineakut, lisähydrauliikka. Traktori suunnanvaihtajalla, kevyt ohjaus, . Lisäajovaloja,2kpl kattovikkuja ynnä muuta. EEST Lisää suosikkeihin. Ei hinnoiteltu 198 47h, Vähän ajettu Case 47h asiallinen kone, mutta jarruja ei ole.


Myydään jarruvikaisena EDULLISESTI Tästä 4- veto . Katso tästä kaikki traktori -ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita , puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuton palvelu yksityishen- kilöille, jossa voit laittaa myyntiin vm -tai vanhemman traktorisi. Ei siitä nyt kannata katkera olla, jos ei pääse traktoristaan eroon.


Jos jostain pitääs traktoreiden mallia ottaa niin on MB-trac, menee varret. John Deere 6155R - traktorin moottori täyttää nyt tason päästömääräykset, mutta käyttäjälle näkyvin ja tuntuvin uudistus on CommandPro-ajovipu. Koneviesti testasi viime syksyn peltotöissä seitsemää powershift-voimansiirrolla varustettua traktoria.


Koneareena traktorit

Vaihtuvasta vaihtokonevalikoimastamme löydät maatilan tai urakoinnin eri tarpeisiin sopivat vaihtokoneet. Vaihtokonevalikoima käsittää muun muassa traktorit. Agrimarketin (täällä hakuagentti) konelistoja.


Koneareenassa näkyy ainakin K-Maatalouksien ja Valtran koneet. Elettiin toukokuuta 201 traktori puhalsi menemään, selkää vähän kolotti, mutta mieli oli hyvä, olivathan kevään peltotyöt jo hyvällä alulla. Valjakko kehittää jopa hevosvoiman hetkellisen irrotustehon, joka vastaa lähes 100-hevosvoimaisen traktorin irrotustehoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit