tiistai 6. kesäkuuta 2017

Myydään kubota etukuormaajalla

Selaa ilmoituksia ja löydä itsellesi sopiva Kubota. Osta, myy tai vuokraa käytetyt Kubota traktorit edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta Kubota traktorit. Tutustu ja löydä omasi!


Myydään kubota etukuormaajalla

KUBOTA diesel 85 Työkoneet, Työkoneet ja kalusto, Parikkala, Tori. Etsi käytetty Kubota -traktori alla olevasta listasta. Uusimmat traktori-ilmoitukset löytyvät listan kärjestä. Jos haluat järjestää Kubota -merkkiset traktorit toisella . Kubota pientraktorit ovat dieselmoottorilla ja nelivedolla varustettuja traktoreita.


Yanmar, Iseki, Kubota. Myös työkoneita traktoreihin. Etukuormaaja on uusi, mittojen mukaan tähän traktoriin euroopassa tehty. Kuormaajan kauha on . Traktoripörssi, Traktorit, Kubota. Uusin päivitys: noin tuntia.


Ohjaamo, Teho: 25hv . Osta käytetyt Kubota traktorpool. Houkuttelevia tarjouksia laadukkaista . Katso Kubota ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset.


Myydään eniten tarjoavalle. RMC etukuormaaja , Hollola. Hytti palanut, myydään osiakin. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Kubota RENGAS SARJA VANTEINEEN JA ETUKUORMAAJAN AISAT. Kankaanpää › AP Car CenterLiike. EEST Lisää suosikkeihin. Kubota STV3 Taajamatraktorit, Ympäristökoneet. Myynnin yhteystiedot.


Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta. Forest- ja kuormakourain koneet. Varikon poistetun kaluston myynti. Ostotarjouksen tekijän.


Kaikki omaisuus myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin ne myyntihetkellä on. LJYNSUODATIN KUBOTA YANMAR. Konekorjaamo Marjakangas Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit