maanantai 27. helmikuuta 2017

Myytävät salaojakoneet

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Nyt myynnissä maanmuokkaus Ford mara salaojakone - Loimaa, Varsinais- Suomi. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Tee oma löytösi monipuolisten kohteiden joukosta. Haussa käytetty Valmet 9salaojakone maarakennus?


Ota yhteyttä suoraan Valmet 9salaojakone maarakennus -kohteen myyjään. Tai onko työ historiaa kyseisen koneen kanssa? White puolitelavaunu.


Työkoneet ja kalusto ilmoitusta alueella Koko Suomi. Mara salaojakoneet 4. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Kun aikoinaan olimme hankkimassa salaojituskalustoa, mielessä pyöri vieläkin käytössä olevia traktorin päällä olevia salaojakoneita , . Salaojakone HYDRO lanoihin. Kaikkiin JYKEVÄ HYDRO takalanoihin levyosan tilalle sopiva salaoja-aura.


Ojan maksimi syvyys cm. Vuokranantajana on Kontiolahden kunta ja vuokra -aika päättyy 15. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan maatalouskoneet. Hanki maatalouskoneet edullisesti Nettimarkkina. Kalustona paikalla oli aura- salaojakone , kaksi traktorivetoista soravaunua sekä kaivinkoneet soranlastausta ja ojantäyttöjä varten.


Kaivinkone, tela-alustainen. HITACHI 1(aliurakoitsijan). Myytäviä en tiedä, mutta Vesilahdessa liikkuu yks tunnettu . Konevalikoimamme kuuluvat kaivukoneet, pyöräkuormaajat, seulat, murskaimet, traktorit sekä edellä mainittujen lisävarusteet ja työlaitteet. SALAOJAYHDISTYKSESSÄ ON alkanut salaoja- konetutkimus, jossa tutkitaan aura- ja kai- vavan salaojakoneen toimivuutta. Tuhannet varaosat ja muut tuotteet.


Sisältää etulasin ja takalasin. Hyväkuntoinen ja suora runko. Mahdollisuus ostaa kuvissa näkyvä ohjausorbitrooli . Uutena kone maksaa noin 250 . Myytävät loma-asunnot alueella Kasala, Merikarvia.


Olisi tämmönen kivisten maiden salaojakone myytävänä. Nykyään metallipaja val- mistaa Jykevä-tuotemer- kin maatalouskoneita. Pää- tuotteita ovat traktorin ta- kalanat sekä salaojakoneet.


Tuotteita myydään Pohjois-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit