tiistai 21. helmikuuta 2017

Kone huutokaupat netissä

Kone huutokaupat netissä

Huutokauppa on päättynytPäättynyt. Lisää seurantalistalle. Kone - ja Työpalvelu J. Myydään eniten tarjoavalle. Tutustu nyt käynnissä oleviin kohteisiin ja tee omat . Suositut huutokaupat. Uusimmat huutokaupat.


Kiertonetissä myyvät juuri nyt. Kallistuva luiskakauha S kiinnityksellä. Tule huutamaan huutokaupassa konkurssipesä,. Suomen monipuolisin huutokauppa. American Lincoln MPVHarjakone.


Vapaaehtoinen realisointi. Tutustu mielenkiintoisiin kohteisiin ja osallistu huutokauppaan. Konkurssipesän nettihuutokauppa. Aiheet Lempäälä Ritchie Bros hintataso huutokauppa käytetty kone maatalouskone.


Huusin vasta tuolta huutokaupat. International 5XL 24HUUSI 24H. Retraden nettihuutokaupasta löydät käytetyt koneet, ajoneuvot ja tarvikkeet. Juuri nyt ei huutokaupattavaa.


Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto. Osta vaikka sohva, lastenrattaat tai älypuhelin ja luo oma ilmoituksesi nopeasti. Kannettava vai pöytäkone ? Syyssiivous- huutokauppa tulee taas 13. Tämän jälkeen jokainen huuto siirtää päättymisaikaa minuutilla.


Jos tarjouksesi ylitetään tai jos olet huutokaupan voittaja, saat tiedon siitä tekstiviestinä. Mikäli hakemaasi konetta ei löydy, niin soita ja tiedustele, löydämme kyllä tarpeeseen kuin tarpeeseen sopivan ja. Nettihuutokaupassa myynnissä olevia koneita voit katsoa tästä. ISTV esitti huutokaupan suorana lähetyksenä Hirvaskankaalta.


Ennen huutokauppaa katsojat pääsivät kurkistamaan huutokauppatunnelmiin. Jos kuitenkin tällainen olisi vielä ohjelmoituna koneessa , on ostajan vastuu poistaa . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää.


Netti kaatuikin kuuden jälkeen illalla innostuneiden ostajien ryntäyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit