torstai 2. helmikuuta 2017

Ursus traktori

Ursus traktori

Ursus on puolalainen traktorimerkki. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Ursus. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Osta, myy tai vuokraa käytetyt traktorit edullisesti.


Tutustu ja löydä omasi! Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Voit olla suoraan yhteydessä . Traktoripörssi, Traktorit , Ursus. Uusin päivitys: noin kuukausi sitten. Ei hinnoiteltu (ei alv).


Pn kone ja tarvike Ky Timo Rajahalme. Houkuttelevia tarjouksia . Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Sinulla ei ole tuotteita ostoskorissa. Klikkaa tästä KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.


Ursus traktori

Itä-blokin puolella traktoreiden ulkonäköön ei juuri panostettu, mutta nyt. Olis tarvetta neliveto traktorille maansiirto hommiin pihalle. On vaan hinnoissaan noi vehkeet. Toimitamme varaosia seuraaviin traktoreihin: - Zetor UR-sarja. Katso kaikki traktorimallit sivun valikosta.


Sylinterien lukumäärä, kpl. Moottorin teho, 7kW. Highlights info row image. Valitettavasti en löytänyt mistään kotimaisesta kirjastotietokannasta tällaista huoltokirjaa. Ehkäpä kannattaisi kysyä sitä myyjältä tai maahantuojalta suoraan.


Lisätiedot Jumborenkaat 23. Komeat leveät kumit vanteineen tarjolla. Dozvolite nam da vam pošaljemo obaveštenja o najnovijim dešavanjima sa sajtu. Tiedostonimi: FINN-URSUS_013. Kupite ili prodajte auto.


Ainakin ovat aika tehokkaita ja edullisia. Näpäytä kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Selaa myös nämä tuoteryhmät: Schuco, traktorien, työkoneiden ym pienoismallit - Scale Model Tractors etc .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit