tiistai 28. helmikuuta 2017

Aggregaatti omakotitaloon

Tehokas aggregaatti on oiva valinta omakotitaloon mikäli haluat varmistaa jatkuvan sähkönsyötön esim. Laskimme aggregaatin kustannukset normaalissa omakotitalossa. Laskelmassa aggregaatti kolminkertaisti sähkön hinnan. Eli tarkoituksena olisi syöttää sähköt omakotitaloon aggregaatilla.


Aggregaatti omakotitaloon

Periaatteessahan riittäisi, että saisi öljypolttimelle sähköt niin saisi talon pidettyä lämpimänä . Omat sähköt omakotitaloon aggregaatilla – mahdollista mutta ei kuitenkaan järkevää Carunan raju hinnankorotus on saanut sähkönkuluttajat . Aurinkosähkön suosio on Suomessa vahvassa nousussa, mutta omakotitalon varavoimanlähteeksi ei auringosta vielä ole. Laaja valikoima jossa heti varastossa KIPOR, STANLEY, BlackDecker, Timco ym. Ilmainen kotiinkuljetus jopa seuraavaksi päiväksi. Diesel- ja bensa-aggregaatit ja invertterit tilaat helpoiten Taloon.


Tutustu kattavaan valikoimaamme ja tilaa täältä! Kuinka kallis tällainen kytkentä on? Talo pitäisi siis saada tarvittaessa sähköistettyä omalla generaattorilla, onko kellään sähkökytkennästä . Kyseeseen tulisi Deutz-Kaiser merkkinen kevyellä polttoöljyllä ( keskuslämmityksen öljysäiliöistä) toimiva aggregaatti jonka asennuttaisin . Opinnäytetyön aiheena oli omakotitalon sähkösuunnittelu, sähköjen veto,. Se harmaa hoitakoon sitten nollajohdon roolin kuten ennenkin. Aggregaatin maadoitus sitten varmuudeksi vielä talon maadoitusjärjestelmään.


Minkä tehoinen aggregaatti tarvitaan antamaan virtaa omakotitalon perustekniikan ylläpitoon sähkökatkosten varalta? Riippunee tietenkin sähkön kulutuksesta, . Kalle Koivunen on tyytyväinen aggregaatin käyttäjä. AGGREGAATTI DIESEL 5kW 3-vaihe 400V DURO - Järeä voimavirta. Erinomainen valinta mm.


Turun konekeskus on myynyt jo vuosia Mosan aggregaatteja. Aggregaatti sopii esimerkiksi työmaa-alueille, kesämökeille, maatiloille, omakotitaloihin , yleisötilauksiin yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit