torstai 2. helmikuuta 2017

Hydraulinen työntövarsi cat 2

Hydraulinen työntövarsi cat 2

Katso cathakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Hydraulinen työntövarsi Songe Koliat malli 6kat. Veto- ja työntövarret. Sylinterin männän läpimitta on Ømm, varsi Ømm.


Hydrauliset työntövarret - Tarvikkeet Työkalut Lelut, pienoismallit ja. Arctic Cat Pesurit ja imurit Lahjakortit Työkoneet Nivelakselit ja osat Traktorin työlaitteet Ilman esisuodattimet. Nivelpää mm tapille, CATpikakoura.


Lenght 56Inner cyl. Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Granit työntövarren pallo Cat 2. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. LH Lift valmistaa sekä mekaanisia että hydraulisia työntövarsia.


Hydraulinen työntövarsi cat 2

Saatavuus: Varastotuote, norm. Männän halkaisija mm. Sitten nostovarsissa tuo CAT on 22mm, CAT on 28mm, CAT on 35mm. Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin. Top Link Cat Heavy Duty.


Tielana vaatii toimiakseen kappaletta -toimisia hydrauliikkatuloja sekä vapaapaluun. HYDRAULINEN TYÖNTÖVARSI - CAT - sis. PIKAKIINNIKESARJA PARI . MP PP-paalipihdissä.


Hydraulinen työntövarsi cat 2

Vakiona 3-pistekiinnikkeet CAT , saatavana myös muunlaisilla kiinnikkeillä. Jos paalinkäärijän jäljiltä paalit ovat vaaka- asennossa, hydraulinen työntövarsi on eduksi nostettaessa paali pystyyn - Traktorissa tarvitaan . Rekisteriasioiden yhteyshenkilö. Myyntisihteeri Tuula Rahikainen. Jarrujen korjaussarjassa tiivisteet tosi huonaolaatuista kumia.


Järein malli jossa kiinteä cat pallo ja traktoriin tulevassa päässä cat nivel. Moottori Stiga , kw Leikkuuleveys 48cm RAHOITUS JOPA KOROLLA JA ILMAN KÄSIRAHAA, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit