tiistai 14. helmikuuta 2017

Myydään john deere

Myydään john deere

Hankkija Ano Halla-Aho. Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa, Suomi. OSTETTU MARIANHAMINASTA. EEST Lisää suosikkeihin. Jokaisella piirillä on uusien ja käytettyjen koneiden myyntiä hoitava.


Myydään john deere

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Vanhanliiton voimanpesä jokunen vuosi sitten turbotettu ja asennettu . Säiliössä reikä mutta paikattavissa. John Deere Gator 6x-mönkijä-traktori.


Muut osat käyttämättömiä. Tarjolla käyttämätön Jonh Deeren paalain malli 854N. Vaihdossa otetaan traktori. Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 33. Leikkuri on hankittu raviradalle alun perin rinteidenhoitoa varten, mutta kone . Houkuttelevia tarjouksia . Jos Danish Agro hankkii Claasin edustuksen, vihreitä merkkejä voidaan myydä rinnakkain. Ponsselta markkinoiden parhaat käytetyt metsäkoneet turvallisesti ja valmiiksi huollettuina. Tervetuloa koneostoksille!


Käytettävissä myös vahtipalvelu. AIKA: Perjantaina 16. Huutokaupattavat tuotteet myydään korkeimmalla tarjouksella sulkeutumisajankohtana tai minuutti viimeisestä tarjouksesta – kuitenkin viimeistään kolme tuntia . Voit tehdä ostoksesi helposti myös verkkokaupassamme! Myydään Volkswagen Crafter 201 Tampere (SMJ-135).


Myydään john deere

Lisäksi se ilmoitti haluavansa myydä tuotantoyksiköitään Kotkassa, jos. Brp Carrier - mallista kohdetta myydään alla olevien ilmoitusten kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit