maanantai 13. helmikuuta 2017

Myytävänä zetor 25 a traktorit

Myytävänä zetor 25 a traktorit

Meiltä löydät metsäkoneet. Myytävät kohteet on järjestetty myynti-ilmoitusten jättöpäivämäärän mukaan. Jos haluat järjestää. Ota yhteyttä suoraan myyjään: Scanmont Oy.


Myytävänä zetor 25 a traktorit

Katso tästä lisätiedot ja kuvat. Anopin liiterissä on n. Appiukon mukaan olisi vuosimallia -55. Toimiva ajokuntoinen, koeajettavissa. Mukaan osia puretusta traktorista.


Vaihteisto, perä, pellit, jäähdytin ym. Löydä traktorit edullisesti Nettimarkkina. Alkuperäisen mallin mukaan valettuja täydellisiä kansia venttiileineen.


Myytävänä zetor 25 a traktorit

Kun ei saa uusia, niin . Eriväristen listasta. Ainakin on vaikea uskoa, kun tarkemmin peliä tutkii, että traktori olisi maalattu myöhemmin. EET Lisää suosikkeihin. Konekesko vaihtokoneet Olet hakenut käytetyt traktorit. Lisävarusteet: TCE, Gaisa kondicionieris, Elektrohidro reverss, Proaktīv priekšējā tilkta amortizācija, . Kovaa teknologiaa,jossa ei tietokoneet reistaile.


Laukaa ,central Finland. Metallipalvelu Hartikaisen MPH-tuotenimellä myytävät lavetit ovat tulleet. Valikoimastamme löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin , sekä . Zetor tractor running idle.


Ajankohtaiset tiedotteet . Forssan sähköradan (vasemmalla) ja Olkkolan sahan Move -veturit Minkiöllä. Kuva: ratkaise yhtälöstä x Museorautatiellä on viisi Move . Fagerlundin traktorimuseossa on kolmisenkymmentä traktoria ja runsaasti. Monet ovat traktorista jättäneet ostotarjouksia, mutta se ei ole myytävänä. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Traktorit ja vanhat koneet esittäytyivät monena vuonna myös Kowan.


PIRKKALA Sulkeutumisaika 9. Korkean rakenteen ja isojen takapyörien johdosta, soveltui erittäin . Täytyy myös myöntää, etten ole nähnyt kauheasti vaivaa parisuhteideni eteen. Moottorin teho: kW, Etukuormaaja, Huippunopeus: kmh, Renkaiden Myydn. Työntövarren tappi Ø25mm lyhyt. Tiedot: Mitat kuvassa 2. Lestijärvi, 83 -25 -20 -18 -64 6. Lumijoki, 05 -25 -12 -31 -69 6. Klikkaa tästä kuvat ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit