perjantai 17. helmikuuta 2017

Kuumavesipesuri ammattikäyttöön

Kuumavesipesuri ammattikäyttöön

Tuotevalikoimastamme löydätte kylmävesipesurit ammattikäyttöön, kuumavesipesurit ammattikäyttöön , polttomoottorikäyttöiset painepesurit sekä järeät kiinteät . Testivoitolla palkittu, tehokas kuumavesipesuri monipuoliseen ammattikäyttöön. Kärcher Professional -painepesurit ammattikäyttöön. Valikoimassa kuumavesipesurit ja kylmävesimallit. Saatavana myös kiinteästi asennettavia malleja. Clen kuumapainepesuri on ammattilaisten suosima ja arvostama painepesuri.


Kuumavesipesuri ammattikäyttöön

Laadukkaat kuumapainepesurit saatavana eri teholuokissa. Katso laitteet täältä! Kompaktien ulkomittojen ansiosta pesuria on vaivaton käsitellä. Kränzle-tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne sopivat ammattikäyttöön. Nettikone - Kuljetuskalusto Maarakennus Maatalous Materiaalinkäsittely Metsäkoneet Työstökoneet.


Ammattikäyttöön , teollisuuteen, auto- ja kuljetusalalle sekä maatalouteen. Tilauksesta kaikki Cometin mallit, myös polttomoottorikäyttöiset painepesurit. Painepesuri, luota Cometin ammattikäyttöön tarkoitettuun laatuun.


Pesutehoa vaativaan ammattikäyttöön kestävillä,luotettavilla ja erinomaisilla. Varusteet pesupistoolit,letkut suuttimet ym. Käytämme sivuillamme evästeitä tarjotaksemme paremman käyttäjäkokemuksen. Kun jatkat sivuston selailua, hyväksyt samalla evästeiden käytön. Mazzoni kuumavesipesurit vastaavat tarpeita, jolloin veden lämmitys tuo puhdistustehoa.


Mazzonin ammattikäyttöön suunnatuissa kuumavesipesureissa on . Pienikokoinen, pystymallin kuumavesipesuri perustason ammattikäyttöön ja keikkakoneeksi. Varteenotettava vaihtoehto tavanomaiselle kylmävesipesurille. Varmatoiminen, voimavirtakäyttöinen kuumavesipesuri monipuoliseen ammattikäyttöön.


Kuumavesipesuri ammattikäyttöön

Kuumavesipesuri ammattikäyttöön. Ammattitason painepesuri soveltuu ajoneuvojen, työ-. Tehokas ja monipuolinen kuumavesipainepesuri ammattikäyttöön. Erittäin tehokas mobiili kuumavesipesuri ammattikäyttöön. Kärcherin järeät pesutrailerit soveltuvat esim.


Laite soveltuu ammattikäyttöön rakennustyömaille tai vuokraustoimintaan. Kompakti ja suorituskykyinen Nilfisk kuumavesipesuri , joka tarjoaa korkean. Maalattu teräsrunko ja ruostumaton teräskansi. Ilmanvaihto toimii omalla sähkömoottorilla.


Korkeapainepesurit ammattikäyttöön Kompaktisarja käyttömukavuutta. Ihanteellinen yhdistelmä tehoa, luotettavuutta, kestävyyttä ja liikuteltavuutta. Malliston suosituin kuumavesipesuri. Jännite 4V Liitäntäteho ,5 . Cleniltä löytyy painepesureita yksityis ja ammattikäyttöön , sekä kylmä- ja kuumavesipesureita.


Molemmissa pesureissa on laadukas Honda –moottori ja ammattikäyttöön soveltuva. Järeä ammattikäyttöön tehty pesuri jossa letkukela vakiona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit