perjantai 17. helmikuuta 2017

Etukuormaaja myydään

Siku radio-ohjattava John Deere 7R etukuormaajalla. Quicke Trima, Mp-lift etukuormaajan soviteet. Myydään etukuormaimet ja kaivuulaitteet. Massey Ferguson Tytan MT-etukuormaaja.


Etukuormaaja myydään

Houkuttelevia tarjouksia . ETUKUORMAIMET: HINTA ALV. MP-LIFT etukuormaaja. Kelpo Fiiatti hyvällä etukuormaajalla. Virrat, Pirkanmaa, Suomi. Uusin päivitys: noin tuntia.


Agriaffaires: Käytettyjen maatalouskoneiden osto ja myynti. Koneiden maahantuonti ja myynti : Agritoukola Machinery Navigation. MX:n etukuormaaja on voimakas ratkaisu lähes kaikkiin traktoreihin.


Etukuormaaja myydään

Klikkaa tästä voidaan myös vaihtaa romuautoihin akkuihin kierrätysmetalliin ilmoituksen kuvat ja . Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja . Valtra- etukuormain : nostovoimaa ja tarkkuutta. Traktori voidaan tuoda pidemmllekin pient . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita. Trima 240p etukuormain , paineakut, lisähydrauliikka. Etukuormaaja traktoriin T504H, sis Venttiilit.


Lähettäjä: Sami T Maanantaina 21. Viesti: Olisi aika myydä 502:n etukuormaaja, kun täytyy hankkia . Ota yhteyttä suoraan myyjään: Konesilta Oy. Katso tästä lisätiedot ja kuvat.


Etukuormaaja myydään

Valtra etukuormaaja , ilmastointi, yläajovalot, jarruventtiili, hyd. Hiekkapuhallettu ja ruosteenestopohjamaalattu. MYYDÄÄN TRAKTORI merkki ja tyyppi. Kuormaajan kauha on pikakiinnityksellä, samoin aisat letkuineen, joten runkoa . Valmet 455- neliveto. EURO etukuormaajan sovitteet.


Työlaitteeseen hitsattavat. Terex TLja TL120 . Koeajettavissa: Solis 2 Solis 2 Solis etukuormaajalla , Solis ja Solis 75. Myynti , Huolto, Varaosat. Härkälän Konekauppa Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit