perjantai 25. syyskuuta 2015

Valmet 6400 myydään

Valmet 6400 myydään

Nettivaraosasta löydät . AGCO Suomi Oy Kuusamo Lasse Pätsi. EEST Lisää suosikkeihin. Valmet 70 Maatalouskoneet, Työkoneet ja kalusto, Tyrnävä, Tori. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja . Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.


Valmet 6400 myydään

Useat jutussa mainitut seikat koskevat myös muita . Myydään , Vuokrataan ja Ostetaan traktorit. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Number of cylinders, 4. Agriaffaires: Käytettyjen maatalouskoneiden osto ja myynti. MP lift etukuormaaja (-99), myydään myös etukuormaaja erikseen. Onko hydrauliikan tuotto liian alhainen esim arbron sykeharvestereille . Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita.


Tutustu laajaan valikoimaan, ota yhteyttä ja kysy lisää. Valtra NHitech -09. Mikäli haluat asioida suoraan liikkeessämme, katso mistä löydät . Välijäähdyttimet ja polttoaine-esilämmittimet, myynti ja asennus.


Etukuormaaja ja paali pihdit. Jäähdyttimessä pieni vuoto. Ilmainen toimitus yli 50e ostoksiin. Konekorjaamo Marjakangas. Taka-, etu-, ylä- ja vyötärövaloksi.


Muut tiedot : Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla. TURUN KONEKESKUKSEN MYYNNISSÄ Suorakylvön edelläkävijä Järeä. Naarva S23C on sähkötön ja kevyt sykeharvesteri nopealla sahakatkaisulla.


Puukuormaajana on Patu 92 . Tuotemerkkivalikoimassa mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit