torstai 3. syyskuuta 2015

Can am outlander 650 xt

Siinä on vakiona kaarevilla A-tukivarsilla varustettu jousitus ja 7kg:n hinauskapasiteetti. Ota yhteyttäRaasepori › Tapio Viljanen. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Laite on varustettu alan mullistavalla ABS–teknologialla ja on kahden istuttava!


Can am outlander 650 xt

Kaksipaikkainen tehopakkaus lähes mihin vain. PRO-paketti on suunniteltu ajatuksella: hoida homma kerralla . Myydään hyvin pidetty ja huollettu tieliikennemönkijä. Ollut yhdellä omistajalla koko ikänsä. Tunteja kertynyt 446h ja . MAX PRO 6T3B, KYSY TARJOUS! Nämä varusteet tekevät ajoneuvostasi entistäkin arvokkaamman ja monipuolisemman.


Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. NYT ERÄ SPECIAL HINTAAN SUOSITTUA OUTLANDER 6MALLIA! Kasisataseen ei omat paukut riitä. Vekotin kilpiin ja tieliikenteeseen.


Can am outlander 650 xt

JÄYKEMMÄT KUIN ALKUPERÄISET. Tuote sisältää yhden jousen! Viron suurin tietokanta ajoneuvon mainoksia. Power is provided by a 4-Stroke, 649. Varaosat ja tarvikkete Can Am kelkkoihin ja mönkijöihin.


GDPS, GXT , GMAX 6, GMAX XT , GMAX Limited. Suomen kiinnostavin kauppapaikka. Meiltä löydät monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman ajoneuvoja, työkoneita, asuntoja, tontteja, . Learn more, find a dealer and request a quote or demo drive. Type, All Terrain Vehicle. Country of Origin, USA.


Can am outlander 650 xt

MSRP $17(includes freight). Built for unmatched off-road . Outlander 6XT - 2PKC. CAPABILITIES THAT WILL TAKE YOU FARTHER.


We offer this and much more, so check . Check similar vehicles on Poctra. ENGINE TYPE, Rotax 6, V-twin, EFI. FUEL CAPACITY, Automat CVT P-R-N-H-L. TRANSMISSION, automata CVT P-R-N-H-L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit