maanantai 14. syyskuuta 2015

Stiga 3098 h hinta

Stiga 3098 h hinta

Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Arvioitu toimitusaika, 2-arkipäivää. Käyttö Residential mowing. Cutting method Rotary.


Stiga 3098 h hinta

Lisävarusteet Tästä . Kaksi leikkuumenetelmää, keräys ja silppuava Multiclip, kun haluat säästää aikaa ja lannoittaa nurmen ruohosilpulla samalla kun leikkaat. Toimitustavat ja hinnat. Voimanlähteenä on hydrostaattiseen vaihteistoon yhdistetty . Konekesko naudoti įrengimai käytetyt päältäajettavat ruohonleikkurit, näpäytä kuvaa katsoaksesi tarkempia tietoja. Myös mahdollinen kuljetus järjestyy EDULLISEEN HINTAAN kotipihaan asti.


STIGA -puutarhatraktorit sopivat täydellisesti suurille alueille ja on. Voit käyttää Tornadoa joko silppuavana tai sivulleheittävänä. Jämäkkä ja luotettava.


Löydä ruohonleikkurit stiga edullisesti Nettimarkkina. Konekesko lietots aprīkojums used murutraktorid , click on a picture to see more detail. STIGA -ruohonleikkureiden synkronoitu 500-sarjan järjestelmä saa.


Tornado-puutarhatraktorit joko puhaltavat silputun ruohon maaperään kun käytät aikaa säästävää . Nopea toimitus ja varmasti edulliset hinnat. Tervetuloa tutustumaan! Stiga Park 3PX -veto.


Stiga 3098 h hinta

Sen BriggsStratton -polttomoottorin nettoteho. Tällaista olisi tarjolla loppukesän poistohintaan ! HUSQVARNA TS 1HUSQVARNA KERÄÄVÄ HUSQVARNA RIDER takarunko-ohjaus, hinta. Nyt nopeimmalle käytännössä uusi laatuleikkuri huokeaan hintaan ! Jätä ensimmäinen kysymys . Saatavuus: Varastossa. Hinta leikkuumenetelmä.


It is among the 1most popular products in our Ride-on Lawn Mowers category.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit