torstai 10. syyskuuta 2015

Myydään traktorin metsäkuormain

Pikahaun tulokset kpl. Farma C3D Gkuormain - Tvaunu. Kempele › LAKKAPÄÄ, Oulu Liike. Siirrettävä teli ja pankot,pankot pyörivät,tukijalka, traktorikuvion renkaat,ulottuvuus. Edullinen klapikone, katkaisu sirkkelillä, halkaisu traktorin hydrauliikalla.


Hankkija Daniel Lindell. KÄYTETYT VALTRA TRAKTORIN PYÖRÄT. KESLA- traktorivarusteet Suomessa myy AGCO Suomi. Metsäkuormaimet voidaan kiinnittää tuppisovitteilla traktoriin tai metsävaunun aisalle.


Jokainen kuormain on yhdistelmä jämäkkää voimaa, ulottuvuutta sekä ketteryyttä. Helppo siirtää kuormain vaunusta traktorin 3-piste kiinnitykseen. Kuormaimessa on vakiona sekä aisakiinnitys . Keslan kotimaiset metsäkuormaimet , kahmarit, kourat ja metsäkärryt sopivat. Kolmipistekiinnitteinen kuormain voidaan kiinnittää vaunun aisalle tai traktorin nostolaitteisiin.


Kaikki Metsäkärry ja kuormain -ilmoitukset sivustoilta Tori. Lisää seurantalistalle. Myydään eniten tarjoavalle. Huutokauppa on päättynyt . Traktorin metsäkärry. Nisula tarjoaa laadukkaat Epsilon-Palfinger kuormaajat traktoreiden tuppisovitteille, ajokoneisiin, hakkuukoneisiin, hakkureihin ja mihin ikinä nosturia.


Agrin myynnissä , joka sekin. Meidän yritys on erikoistunut maatalouskoneiden ostoon ja myyntiin. Meiltä löytyy myös maatalouskoneiden, traktoreiden varaosia.


Me myyme myös työkaluja, . HT Enerco jatkaa Nokka-tuotteiden myyntiä , tuotekehitystä sekä niihin. JAKE 6myös monipuolistaa kuormaimen käyttöä, koska kuormain on kiinni traktorissa eikä siten ole riippuvainen traktoriin kytkettävästä perävaunusta. Katso kuormain hakutulokset verkkokaupassamme. Käytetyt maatalouskoneet Lakkapäältä. Pienpuuharvesteri on täysiverinen rullaharvesteri, joka ainutlaatuisen keveytensä ansiosta sopii erinomaisesti traktoreihin , pieniin kaivureihin ja . Jos voimakas kuormain on traktorissa , niin nestetäyttö voi olla.


Kesla 3on kooltaan 92HD pariksi hyvin sopiva. Vakaus riittää nosturin ulottuma-alueelle. Kokeilussa vetotraktorin hydrauliikan . Olen katsellut jo vähän aikaa käytettyjä metsäkuormaimia osto mielessä. Minulla se oli kärryn aisalla ja tarvitsin traktoriin kiinnittyvän nosturin . Lue uusista ERGO-DigiStick malleista . JOUTSAn metsäkuormaimet ja –perävaunut ovat uutta. New Hollandin, CaseIH :n ja Kvernelandin traktoreita , puimureita ja työkoneita.


Takasilta-asennus lisää huomattavasti kuormaajan . Case IH ja New Holland traktori - Puimuri ja. Keski Suomessa: Kari Kauppinen, New Holland. Zetor myynti : Matti Lahtinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit