maanantai 7. syyskuuta 2015

Jonsered fr 2215 ma

Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Edistyksellinen takarunko-ohjaus tekee leikkurista ketterän. Tehokkaassa etuleikkurissa on kaksi leikkuutapaa: silppuava ja taaksepuhallus. Soveltuu hyvin suurten ja monimuotoisten, istutuksia, pensaita ja puita . Monipuolisessa etuleikkurissa on vankka leikkuulaite, joka mahdollistaa niin bioleikkuun kuin taaksepuhalluksenkin.


Jonsered fr 2215 ma

Sylinteritilavuus, 5cm3. Jonsered FR etuleikkurit. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. ID: 905C84A- Mascus Suomi. Venepörssi myös muita käytettyjä puutarhakoneet. Saatavuus: Varastossa. Aukioloajat: Ma - Pe 10.


Nelivetoinen etuleikkuri sopii ympärivuotiseen, suurten alueiden hoitoon. Käytettyjä perämoottoreita paljon eri merkkejä ja kokoja. Autorizovaný prodejce . A versatile Frontrider with a robust cutting deck offering mulching as well as rear discharge.


Jonsered fr 2215 ma

The advanced articulated steering system gives exceptional . Fragtfri ved køb over 6kr. Giardino e giardinaggio. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Bewertungen lesen, schreiben und diskutieren.


Kunden kauften auch Kunden haben sich . Kyseinen koodi löytyy ajoleikkureissa penkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit