perjantai 11. syyskuuta 2015

Käytetyt ruohonleikkurin moottorit

Osta, myy tai vuokraa käytetyt ruohonleikkurit edullisesti. Nettikoneesta löydät 5ilmoitusta kohteesta ruohonleikkurit. Tutustu ja löydä omasi!


Leikkurit ja koneet, Piha ja puutarha, Kärkölä, Tori. LCpower ruohonleikkurin moottori sopii lähes jokaiseen yleisimpään ajettavaan. Tämä ruohonleikkurin vaihtomoottori sopii lähes kaikkiin päältä ajettaviin . Varaosina kpl ajoleikkureita. Osia lisätään vähitellen verkkokaupan puolelle. Meiltä laadukkaat ja tehokkaat irtomoottorit moneen tarpeeseen.


Selaa kohteita ja löydä itsellesi Moottori. Partner pirkka ruohonleikkuri 3hv briggsttratton moottorilla. Käytönjälkeä ja patinaa jo löytyy mutta. Myydään ruohonleikkurin moottori alkaen €. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 5. Muut työkalut ja koneet Aggregaatit ja irtomoottorit Pystyakselimoottori 13HP.


Lakkoilevan ruohonleikkurin huollattaminen maksaa kymmeniä euroja. Huollon jälkeen ruohonleikkuri käynnistyy vaivattomasti, moottori käy. Jos tulppaa on käytetty jo useampi kesä, on sen vaihtaminen uuteen tulppaan . Katso ruohonleikkuri hakutulokset verkkokaupassamme. Löydät IKH:lta laajan valikoiman tuotteita. Hankkijan vaihtokonesivustolla myydään käytettyjä traktoreita, puimureita, työkoneita ja metsäkoneita.


L vihreä HUSQ-OIL AXENOL. Espoossa ja Vantaalla! Stihl M500i-W moottorisaha. Ruohonleikkureiden varaosat. Husqvarnan varaosat nopealla toimituksella.


Myös muut tuotemerkit löytyvät, tilaa ruohonleikkurin varaosat täältä. Valikoimastamme löydät ruohonleikkurit , ilmaajat ja puutarhatraktorit pihan ja puutarhan hoitoon. Kaikki kätevästi verkkokaupasta kotiinkuljetuksella! BS starttimoottori. Vähän käytetty R214TC ruohonleikkuri isolla Twin moottorilla.


Combi leikkuupää (94cm leveä, kolme terää). Eteen taittuva leikkuupää, puhdistusasentoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit