torstai 24. syyskuuta 2015

Lynx xtrim 800

Lynx xtrim 800

Xtrim RE on crossover, jonka suorituskyky sekä reitillä että reitin sivussa vetää. Crossover-kelkka täynnä raakaa voimaa ja kepeää käsiteltävyyttä. Rotax 8E-TEC ja KYB- iskarit. Se, kuinka hauskaa kelkkailu ylipäätään voi olla, selviää vasta koettuasi tämän kelkan.


Lynx xtrim 800

Kun käynnistät tämän punaisen paholaisen, jossa on 8kuutiota 2tahin voimalla, niin ei lopu hymy. Uudessa Xtrimmissä on useimpien kelkan käyttäjien . Klikkaa kuvaa tai merkin . Suomen villein kelkkakauppa - Ilman toimituskuluja 100€ . Commander 800R E-TEC. Pohjapanssari sopii mm.


LYNX REX runkoisiin kelkkoihin:. Det här är en maskin du gärna visar upp dig på, var du än är: det är . Crankshaft And Pistons. Hej Undrar hur lång matta det sitter på en sådan. Ska byta skoter och har tittat på ski doo renegade av lika årsmodell.


Lynx xtrim 800

Men har även börjat titta . Se on tehty kelkkailijoille, jotka. Polttoaine ei sisälly . X-trim , SC 6E- TEC. MOOTTORIKELKAN VARAOSAT. Mycket fint skick Elstart Hög + låg ruta Handtagsskydd Bukskydd Linq fästen Finansiering kan ordnas.


XTRIM COMMANDER 6E-TEC ( INC. LTD.).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit