tiistai 22. syyskuuta 2015

Husqvarna rider 850 leikkuupöytä

Husqvarna rider 850 leikkuupöytä

Husqvarna rider hydrostaatti. Jos et löytänyt etsimääsi osaa ota yhteyttä . Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Teräpukki laakeripesä e-lux oregon husqvarna mtd - Ruohonleikkurin varaosat. Puuttuu: leikkuupöytä PIENKONEIDEN VARAOSAT - Jussinmäki. HUSQVARNA RIDER 8-1 JONSERED.


Husqvarna rider 850 leikkuupöytä

Olen hankkinut käytetyn husgvarna raider 8leikkurin ja olen . Bio-sarja traktorit 107cm (42) leikkuupöytään. Ensin kävi aivan normaalisti, mutta kun laskin leikkuupöydän alas kuului kilaus ja kone sammui. Startti ei enää pyörittänyt, vaan jokin pisti . Rupesin tekemään keväthuoltoa leikkuriin kun leikkuupöytä piti hemmetinmoista mekkalaa. No laakerithan siellä oli hiukka kuivuneet, niitä . Nelivetoinen Rider voidaan varustaa tai 1cm:n levyisellä, ensiluokkaisen leikkuutuloksen takaavalla Combi-leikkuulaitteella, jossa valittavana ovat . Kulutti öljyä ja leikkurin.


Myydään 95cm bioclip leikkuupöydällä ja 15hv moottorilla varustettu ajettava . Leikkuupöytä hiekkapuhallettu ja maalattu jännällä teflonmaalilla. Hihna Rotary: Rider 8-12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit