tiistai 22. syyskuuta 2015

Husqvarna r 214tc

Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Husqvarna Rider 214TC. Etuleikkurilla ja takarunko-ohjauksella varustetut ajettavat ruohonleikkurit. Seinäjoen Konerengas Oy.


Husqvarna r 214tc

Luokkansa ylivoimainen ykkönen. Nyt muutama kone vielä huimaan. Tämän kesän ehdoton suosikki etuleikkureissa.


Kätevä ja tehokas Rider on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja valinnaisella Combi-leikkuulaitteella,. Todella ketterässä Riderissa on takarunko- ohjaus ja portaaton, hydrostaattinen voimansiirto. Ajonopeutta eteen- ja taaksepäin. Parhaat tarjoukset verkkokaupasta. Lue arvostelu ja jaa kokemuksia.


Husqvarna r 214tc

Ammattilaisten ja harrastajien liike. Meiltä työkalut, koneet ja laitteet niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Jos et löytänyt etsimääsi osaa ota yhteyttä . Käyttöohje R 214TC Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen. HUSQVARNA R 214TC Etuleikkuri 94cm COMBI Leikkuulaitteella. Helppohuoltoinen huippuleikkuri, jonka eteen sijoitettu leikkuulaite, kääntyvä taka-akseli, cm:n . Suitable for home- and . Our Price ‎: ‎£018.


List Price ‎: ‎£550. Free UK Delivery on orders over ? Ruohonleikkurit (myymälässä olevat tuotteet). Tehokkaassa Riderissa on kaksisylinterinen v-moottori ja vaihtoehtoisena tai 1cm . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar . Villen Rengas ja Kone Oy toimittaa voiteluaineet, öljyt, moottoriöljyt, hydrauliikkaöljyt, vaihteistoöljyt, voitelurasvat, teollisuusvoiteluaineet ja koneet netistä . The 2series rider is designed for more demanding domestic and landowner use.


Husqvarna r 214tc

Additional 2series features . Mångsidig åkgräsklippare för ett perfekt resultat. Kan användas året runt för snöröj och mossrivning med det utbytbara klippaggregatet. Kysymykseni, miten riittää moottorin tehot hp 1leikkuulaitteella jos . La livraison est offerte.


Zamów traktor gotowy do pracy z darmową dostawą do . Passar villa- och markägare. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Mikäli et löydä hakemaasi tuotetta, käytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit