keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Stiga raivaussaha hinta

Stiga raivaussaha hinta

Hiljainen käyntiääni . Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Pieni polttoaineen kulutus ja alhainen tärinätaso. Stiga SGT-AE akkutrimmeri sis.


Easy Start käynnistys, Soft Grip -kahvat ja TapGo -siimapää. STIHL raivaussahat monipuoliseen ja kovaan käyttöön. Tuote saatavilla: Tilattava . Sen voimanlähteenä on . Erittäin kevyt ja ta. Stihl akkutrimmeri FSA sis. Hinta (sis. alv): 20 Teho: 0. Nelitahtisuus: ei, Iskutilavuus: 32.


Parhaat tarjoukset 2tuotteesta. Ostetaan raivaussaha. Löydä raivaussaha edullisesti Nettimarkkina. Moottorisahan ja raivaussahan varaosat edullisesti ja nopeasti netistä. Kevyt, voimakas ja käytännöllinen raivaussaha , joka sopii erittäin hyvin puutarhan hoitoon.


Stiga raivaussaha hinta

KULJETUS JÄRJESTYY KOTIOVELLE EDULLISEEN HINTAAN. Huollamme tiloissamme kaikki . Tilaukset ja kyselyt sähköpostiin huittisten. Terämutteri 10mm X 1. LH) raivaussahalle , ProForest. Lisävarusteena raivaussahan terä. Leikkuusiiman halkaisija.


Nettopaino ( raivaussaha ). Ruohonleikkurin, ajoleikkurin, puutarhajyrsimen, moottorisahan, raivausahan ja muiden pienkoneiden huollot. Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh (sis. ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut), eivätkä sido jälleenmyyjää. Mahdolliset tarjoushinnat ovat voimassa . Valikoimassamme runsaasti Ruohonleikkureita, ajoleikkureita, moottorisahoja, raivaussahoja , mönkijöitä, oksasilppureita, lumilinkoja, lehtipuhaltimia, . STIGA Park 3PX 4WD ajoleikkuri.


Husqvarna 5FX raivaussaha. Tällaista olisi tarjolla loppukesän poistohintaan ! Hinnat , joihin sisältyy ALV . Mukavakäyttöinen kevyt raivaussaha vahvaan ja sitkeään nurmikkoon. Saat ammattikoneen ominaisuudet harrastekoneen hinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit