maanantai 7. maaliskuuta 2016

Kemppi minarcmig evo 170 paketti

Kemppi minarcmig evo 170 paketti

Tuote saatavilla myös valmiina pakettina sisältäen kaasupullon, maskit yms. Täydellinen konepaketti pulloineen . MinarcMig Evo 1hitsauskoneessa suuri hitsausteho sekä . Pakettiin kuuluu m:n hitsauspistooli, . Paketissa 3m:n MMG 22-hitsauspistooli, kaapelisarja ja olkahihna. Laitepaketti sisältää hitsaus- ja maadoituskaapelin sekä puikonpitimen, . Toimituspakettiin kuuluu puikkohitsauskaapeli sekä maadoituskaapeli ja puristin. Anna meille palautetta.


Kempillä ku tua Esab ja niitäki on tullu kokeeltua. Siistissä kunnossa oleva Kempin puikkokone. Minarc :in, niin saat myös mahdollisuuksia . Mustaan muoviin pakattu ja hieman savun tuoksuinen paketti.


Tig- letkupaketti 4m. Löydä MINARCMIG EVO 1KEMPPI parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Asennus ja varustelu. Korjaus ja kunnossapito.


Voit myös valita paketin , joka sisältää SuperSnake-välisyöttölaitteen. Siinä alkaa varmaan olla jo ihan jees paketti toi minarc 200. Jopa Kempin evo 1joka on samanhintainen tuon Telwinin kanssa . Kemppi -huolto ja jälleenmyynti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit