perjantai 25. maaliskuuta 2016

Jonsered ruohoraivuri

Jonsered ruohoraivuri

Kevyt ja helposti käynnistyvä kotipihan monitoimiraivuri. Monitoimiraivuriuutuus, jonka mukana toimitetaan siimapää, vesakkoterä ja raivausterä suojineen. Ihanteellinen ratkaisu, kun yhtä konetta halutaan käyttää . Mukana valjaat, ruohoterä ja puoliautomaattinen siimapää. Voimakkaalla hiiliharjattomalla moottorilla varustettu ruohoraivuri. Ruohoraivuri kokemuksia?


Valittavana on teräksinen kolmihampainen ruohoterä tai siiman pikasyötöllä varustettu mm . Juuso Torin käyttäjä elokuusta. Sijainti: Hämeenlinna Hinta: eur. RUOHORAIVURI MCCULLOCH BBT 2-TAHTI.


FI jonsered raivaussaha -sivustolla. Klikkaa logoja tutustuaksesi valikoimaamme. Raivaussahat ja ruohoraivurit. Lisäksi myymme Aspen pienkonepolttoaineita. Vantaan Siemen ja Kone . Metsä-, piha- ja puutarhakoneiden tukku- ja vähittäisliike.


Jonsered ruohoraivuri

Ilmansuodatin ruohoraivurit , trimmerit yms. Tilaa omasi verkosta tai käväise myymälässämme! Huollamme ammattitaidolla metsä- ja puutarhakoneet sekä muut pienkoneet. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Jonsered puutarhatraktori.


Tuotenro: SRM-520ES 80€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit